Zodii greu incercate in luna mai! Ce iti rezerva destinul?

Mai, ultima luna de primavara, se anunta una extrem de tumultoasa pentru unele semne ale zodiacului. Se pare ca in  aceasta perioada nu este tocmai una propice pentru nativii in taur si leu, doua zodii greu incercate de destin. Nici scorpionii sau capricornii nu vor fi feriti de o perioada ceva mai tumultoasa.

Dupa o perioada plina de fericire si noroc pe toate planurile la cote maxime, se pare ca Universul planuieste sa le puna la grea incercare si sa le  ofere noi provocari de durata. Provocarile se tin lant, in special in cea de-a doua jumatate a lunii.

Taur

Daca faci parte dintre nativii taur, fii sigur ca te numeri printre acele zodii greu incercate de destin in luna mai, in special in cea de a doua parte. Karma iti va oferi,deci, o lectie pentru greselile facute, din care sa ai numai de invatat. Nativii in taur vor avea de suferit, din plin, la capitolul comunicare, relationare cu celelalte persoane. Cu tact, diplomatie si mai ales cu foarte multa rabdare, vei reusi sa depasesti acest moment mai delicat si mai ales sa iti stapanesti accesele de furie.

Primul lucru pe care ar trebui sa il realizezi este sa iti controlezi accesele de furie.

Leu-zodii greu incercate

Nu te numeri printre cele mai norocoase zodii, intrucat vei avea o serie de probleme de sanatate care te vor obosi psihic in luna mai. Pur si simplu, vei avea nevoie sa consulti mai multi medici specialist si vei avea de luptat cu o multime de hartii care sa iti certifice starea ta de sanatate. Stapanirea emotiilor reprezinta unul din punctele cheie pentru a putea depasi o perioada in care faci parte din acele zodii greu incercate in luna mai.

Retine ca autocontrolul este esential pentru a nu te confrunta cu o situatie neplacuta de criza de nervi.

zodii greu incercate

Sursa: rtv.net

Scorpion

Luna mai pare a fi una dificila pentru tine, intrucat vei primi tot felul de vesti proaste care vor veni ca niste sageti. Practic, atat la serviciu, cat si acasa, lucrurile nu stau pe roze, iar toate responsabilitatile iti revin tie. Esti nevoit, asadar sa faci fata problemelor si sa gasesti solutii rapide pentru fiecare in parte. Ceilalti te trag la raspundere si au asteptari mult prea mari din partea ta. E posibil sa te confrunti si cu o usoara depresie pe fondul stresului acumulat din ultima vreme.

Capricorn

Cu toate ca esti o persoana organizata si responsabila, dupa data de 20 mai, lucrurile o vor lua razna in viata ta. Nu îti mai găseşti echilibrul pe plan profesional, iar în viata privata certurile si problemele de cuplu se acutizeaza. Vei avea tendinta sa te comporti distant si rece, insa trebuie sa stii ca nu e cel mai bun mod de abordare. Incearca sa iti pastrezi cumpatul, inainte sa regreti si alte decizii din viata ta.

melimeloparis.ro