Topul zodiilor de neclintit in exprimarea sentimentelor

Exprimarea sentimentelor este unul dintre cele mai mari atribute ale naturii umane. Inzestrata cu ratiune si constiinta, dupa cum sublinia renumitul filosof Blaze Pascal, fiinta umana degaja intotdeauna trairi puternice. Sentimentele nu sunt de fiecare daca cu o influenta benefica asupra spiritului uman. De aceea, acestia aleg sa se exteriorizeze, tocmai pentru a mai descatusa din puternica energie negativa care i-a coplesit. Insa, unele semne zodiacale sunt pur si simplu de neclintit atunci cand vine vorba de empatizare. Drept urmare, nu au cueraj sa spuna ceea ce simt. Temperamentul, convingerile personale sau educatia din familia isi pun amprenta asupra sanatatii psihice. Unii nativi se inscriu cu prisosinta in topul zodiilor de neclintit in expirmarea sentimentelor.

Iata care sunt cele 6 zodii care aleg uneori sa se interiorizeze:

  1. Varsatorul

O zodie extrem de parsiva si mincinoasa, varsatorul are mereu parte de sentimente contradictorii. Acest lucru are o influenta cat se poate de negativa asupra comportamentului pe care il au nativii acestui semn zodiacal. Desi initial au tendinta sa arate curajul si vigoarea de care dau dovada, isi ascund mereu trairile si emotiile.

Poate fi plasata cu adevarat in topul zodiilor de neclintit in exprimarea sentimentelor.

Asadar, este foarte putin probabil sa afli ce simte un varsator in acele momente. Cu toate acestea, daca adopti o atitudine maleabila si alegi sa faci tu primul pas in a-i spune ce simti cu adevarat, vei reusi sa il descosi. Poti cauta indicii in limbajul non-verbal sau paraverbal. Felul in care tine mainile, anumite ticuri nervosa, iti pot oferi informatii pretioase despre starile de moment ale varsatorului.

2. Taurul

Taurul poate fi descris drept o fire secretoasa si introvertita. Capata foarte greu incredere in oamenii de langa el. De aceea, alege sa tina pentru el micile secrete si trairile de moment. Insa, odata castigata increderea, va incepe sa se destainuie chiar si in fata celor mai suspicioase persoane. De aceea, poate fi plasat intr-un top al zodiilor de neclitit atunci cand vine vorba de sentimente. Ai grija insa cum te dai bine pe langa el pentru a-l cuceri si tansforma in cel mai bun prieten.

3. Fecioara- un alt nativ inscris in topul zodiilor de neclintit

Fire adesea critica, fecioara se teme de multe ori sa isi exteriorizeze sentimentele de teama de a nu fi perceputa gresit. Doreste sa fie auzita si inteleasa, insa rezultatele sunt intotdeauna pe masura asteptarilor.

De accea, ezita sa isi arate adevaratele ganduri. Cu alte cuvinte, o putem inscrie in topul zodiilor de neclintit in ceea ce priveste exprimarea sentimentelor.

4. Capricorn

O fire ambitioasa si incapatanata, capricornul evita sa fie plasata in categoria persoanelor sensibile. Din acest motiv, are o mare abilitate de a mentine un bun echilibru emotional si de a-si ascunde sentimentele. Considera ca emotiile reprezinta un obstacol in calea succesului. Mai mult, din dorinta de a fi mereu sus, poate pune bete-n roate daca muncesti pentru a obtine ceva mai mult. Deci, nu te pune niciodata cu un capricorn, cu ambilita sa nemasurata si cu caracterul sau de multe duplicitar.

5. Balanta

Balanta este acel semn al zodiacului care tine sa pastreze un permanent echilibru in cazul unei divergente dintre doua persoane. Aparent, este o fire fara sentimente, nu empatizeaza. In realitate, insa, alege sa nu ii dezamnageasca pe cei din jur sau sa nu ii puna intr-o postura proasta. De aceea, are tendinta de a interioriza trairile intr-un mod exacerbat. Nu poate rezista pentru foarte mult timp insa. Rabufneste atunci cand se umple paharul si nu mai conteneste in critici.

6. Scorpion

O persoana rece si aparent nepasatoare, scorpionul degaja adesea puternice trairi pline de pasiune. De multe ori, nu se simt in siguranta in fata persoanelor necunoscute. De aceea, aleg sa se interiorizeze si sa se situeze pe o pozitie fruntasa in topul zodiilor de neclintit in privinta sentimentelor

melimeloparis.ro