Top zodii infidele alaturi de care nu este bine sa iti faci planuri

Top zodii infidele alaturi de care nu este bine sa iti faci planuri

Relatiile de cuplu sunt adesea presarate cu perioade frumoase, in care simti ca partenerul de langa tine este cel potrivit, dar si momente delicate, de cearta in care putem vorbi de o relatie disfunctionala. Facem, asadar, un top al zodiilor consecvente in sentimente, dar si al acelor zodii infidele, ce manifesta o tendinta exacerbata spre a calca stramb.

Intr-o relatie de cuplu moderna, statornicia sentimentelor este buna la grea incercare de schimbarile dramatice de situatie de la o zi la alta. Din aceste motive, numarul partenerilor care raman consecventi in sentimente si in comportament pe tot parcursul unei relatii este in continua scadere.

Certurile ivite sau alte situatii exceptionale survenite pe parcursul vietii unui sau ambilor parteneri pot transforma relatia intr-un mod pozitiv sau negativ. Rezultatul este, de foarte multe ori, unul catastrofal: divortul devine, in mare masura, iminent si unica solutie pentru a depasi divergentele din cuplu.

Infidelitatea sau adulterul sunt unul din factorii care accelereaza procesul de destramare a unei relatii. Astrele si Planetele influenteaza, in mare masura, comportamentul partenerului de viata. Unele zodii infidele manifesta o tendita pronuntata spre infidelitate. De aceea, astrologii au ajuns unanim la concluzia ca este mai bine sa nu iti faci planuri pe termen lung cu un partener nativ al uneia dintre aceste zodii:

Sagetatorul

Nativul in sagetator este in tip extravagant, cu o mare inclinatie spre distractie si nou. Se plictiseste foarte repede, de accea intra intr-un timp foarte scurt intr-o stare de monotonie, in special cand relatia traverseaza o faza de rutina.

Cauta mereu noi provocari si un partener care sa il stiluleze si sa il satisfaca din toate punctele de vedere! Aparent rece si distant, asteapta de la partenerul de sex opos sa faca numeroase sacrificii spre binele sau!

Manifesta o tendinta excedentara spre adulter, de aceea nu este una din acele zodii infidele cu care sa iti faci planuri serioase pentru o casatorie si o relatie solida de lunga durata.

Varsatorul

Facebook Comments
Comenteaza folosind FaceBook