Salata de pui cu grapefruit si migdale. Un deliciu

Sa te asezi la masa este un lucru absolut antologic, dar si placut, care creeaza o stare de spirit aparte. Iar masa aduce nu doar o descarcare spirituala, ci si o buna dispozitie suplimentara. Daca ne gandim la masa de pranz, un fel principal delicios si sanatos, in acelasi timp, ar fi salata de pui cu grapefruit si migdale.
Aceasta este considerata o salata consistenta si racoritoare, care aduce un aport apreciabil de proteine de buna calitate, dar si de vitamine absolut indispensabile omului.

In plus, se prepara rapid si contine foarte putine calorii, doar 321, ceea ce o face potrivita chiar si pentru masa de seara.

Salata de pui ingrediente

Aparent usor de preparat, salata de pui cu grapefruit si migdale este un preparat racoritor, ideal pentru zilele de primavara si de vara, cand caldura toropitoare ne impiedica sa pierdem mult timp cu gatitul.

Ca ingrediente principale se disting pieptul de pui, care este asezonat cu grapefruit, si o mana de seminte de migdale. De asemenea, mai avem nevoie de ceapa verde, salata verde, piper, pentru a condimenta, si maoineza, dupa gust, desigur.

Pentru a beneficia de aroma dorita, sa nu uitam ca la aceasta salata mai putem sa adaugam si 2 linguri de coriandru, care confera salatei o aroma inconfundabila.

Prepararea salatei

Sa trecem la pasul poate cel mai dificil, si anume prapararea salatei. Puiul, fulgii de migdale, grapefruitul, ceapa si ardeiul se pun intr-un bol mare.

Separat, piperul, coriandrul si maioneza se amesteca impreuna, iar, mai departe, compozitia se adauga peste ingredientele din bol, cu scopul de a le asezona.

Dupa omogenizarea compozitiei, salata de pui cu grapefruit si migdale se serveste rece, asezata pe frunze de salata verde.

salata de pui

Sursa: tea-time.ro

Deci, un preparat tocmai potrivit pentru o zi de primavara minunata, cand ne dorim sa beneficiem la maxim de bogatiile naturii.

Mai ales acum, cand este sezonul salatei verzi, iar legumele noi, precum ceapa verde, usturoiul verde sau ridichile se gasesc din belsug la piata.

O primavara minunata si cat mai multe legume consumate pentru un stil de viata sanatos.

 

 

Cumparaturi Online

iunie 12, 2021
Cumparaturi online: Crema-Balsam Untul Pamantului Galbenele &Tataneasa 90ml

Va propunem urmatorul produs Crema-Balsam Untul Pamantului Galbenele &Tataneasa 90ml. Avem oferta perfecta pentru tine de la DOREL PLANT pretul produsului este 13.9 lei. Produsul face parte din categoria / . DOREL PLANT Crema-Balsam Untul Pamantului Galbenele &Tataneasa 90ml Mai multe detalii legate de produs si optiunea de comanda online - click aici

iunie 12, 2021
Cumparaturi online: Crema-Balsam Iedera Cimbrisor Sovarf Si Galbenele100gr

Va propunem urmatorul produs Crema-Balsam Iedera Cimbrisor Sovarf Si Galbenele100gr. Avem oferta perfecta pentru tine de la DOREL PLANT pretul produsului este 13.9 lei. Produsul face parte din categoria / . DOREL PLANT Crema-Balsam Iedera Cimbrisor Sovarf Si Galbenele100gr Mai multe detalii legate de produs si optiunea de comanda online - click aici

iunie 12, 2021
Cumparaturi online: Crema-Balsam Marul Lupului Galbenele & Arnica 90ml

Va propunem urmatorul produs Crema-Balsam Marul Lupului Galbenele & Arnica 90ml. Avem oferta perfecta pentru tine de la DOREL PLANT pretul produsului este 13.9 lei. Produsul face parte din categoria / . DOREL PLANT Crema-Balsam Marul Lupului Galbenele & Arnica 90ml Mai multe detalii legate de produs si optiunea de comanda online - click aici

iunie 12, 2021
Cumparaturi online: Ceai Prostato-Plant 150gr

Va propunem urmatorul produs Ceai Prostato-Plant 150gr. Avem oferta perfecta pentru tine de la DOREL PLANT pretul produsului este 12.9 lei. Produsul face parte din categoria / . DOREL PLANT Ceai Prostato-Plant 150gr Mai multe detalii legate de produs si optiunea de comanda online - click aici

iunie 12, 2021
Cumparaturi online: Ceai Vermo-Plant (Paraziti Intestinali) 150gr

Va propunem urmatorul produs Ceai Vermo-Plant (Paraziti Intestinali) 150gr. Avem oferta perfecta pentru tine de la DOREL PLANT pretul produsului este 12.9 lei. Produsul face parte din categoria / . DOREL PLANT Ceai Vermo-Plant (Paraziti Intestinali) 150gr Mai multe detalii legate de produs si optiunea de comanda online - click aici

iunie 12, 2021
Cumparaturi online: Sirop Catina Si Miere De Albine 500ml

Va propunem urmatorul produs Sirop Catina Si Miere De Albine 500ml. Avem oferta perfecta pentru tine de la MANICOS pretul produsului este 21.5 lei. Produsul face parte din categoria / . MANICOS Sirop Catina Si Miere De Albine 500ml Mai multe detalii legate de produs si optiunea de comanda online - click aici

Vezi toate produsele recomandate de Cosimo.ro
melimeloparis.ro