Horoscopul dragostei in luna martie. Care sunt zodiile care se vor indragisti cel mai repede luna aceasta?

Primavara aduce numeroase schimbari si pe plan sentimental, nu doar al coloritului, decorului sau look-ului. Se pare ca, potrivit cu informatiile astrologilor din horoscopul dragostei, anumite zodii isi vor gasi jumatatea la care au tanjit dupa atata timp vazand cu ochii.

Iata horoscopul dragostei pentru fiecare zodie in parte:

Berbec

Dupa o luna februarie tumultuoasa, luna martie ii va pregati pe unii Berbeci pentru o noua relatie, care le va stimula extinderea orizontului mental. Pentru altii, va fi o luna perfecta de consolidare a relatiei. Spre sfarsitul lunii, vor fi marcati de o crestere a asteptarilor si vor capăta mai multa incredere in persoana draga.

Taur

Erotismul Taurului va fi la cote maxime in aceasta luna. Emoţtile vor fi intensificate, impulsul sexual va fi stimulat, relatia dumneavoastra va inflori, asadar. Veti avea parte de o viata sociala mai vesela si mai activa. Orizontul sentimental se va largi, precum si cel spiritual.

Gemenii

Aceasta luna le va putea aduce Gemenilor o posibila oficializare a legaturii existente, fie prin a-i cunoaste pe parintii partenerului, fie prin logodna. Daca relatia nu va face sa va simtiti implinit, poate aduce o despartire care va fi mai tulburatoare la inceput, veti suferi mult, dar mai apoi va veti simti eliberat.

Rac

Veti fi predispusi sa va indragostiti in aceasta luna, daca nu ati facut-o deja. Instinctul sexual va fi la cote maxime, fapt ce va va predispune la o aventura. Ocaziile de a intra într-o relatie noua sunt din ce in ce mai frecvente. Asadar, Racii vor putea trece printr-o experienta amoroasa deosebita.

Deci, daca este sa privim horoscopul dragostei pentru dvs, lucrurile se prezinta cum nu se poate mai bine!

Leul

Nativii acestei zodii vor prezenta obstacole greu de infruntat in relatiile parteneriale de lunga durata. Aceste obstacole sunt reprezentate de o monotonie indelungata, de o neincredere continua, fapte ce vor conduce la o posibila ruptura a relatiei. De aceea, e bine să luati o pauza si sa va gândiţi bine ceea ce doriti sa faceti.

Fecioara

O persoana de sex opus va va fura inima si, cu toate ca va fi doar atractie fizica la inceput, in doar cateva zile veti începe sa aveti sentimente pentru ea si sa fiti dornic de a o cunoaste din ce in ce mai bine. Aveti mare grija, deoarece face parte dintr-un mediu cultural sau spiritual diferit de al dumneavoastră. Nu va aruncati cu capul inainte si nu-i acordati prea multa incredere de la început!

Deci, horoscopul dragostei arata previziuni bune pentru aceasta luna!

Balanta

Noua dragoste nu este una de durata si nici fericita. De aceea, in aceasta luna iivetiune punct, dar nu vă va fi greu să treceţi mai departe, deoarece nu aţi avut sentimente pentru acea persoană. Timpul oricum le rezolvă pe toate. Va exista un risc de frustrare şi deziluzie, dar până la sfârșitul lunii veţi fi deja într-o nouă relaţie.

Scorpion

Pentru Scorpioni, luna Martie va fi una foarte dinamica, intensaşi pasională din punct de vedere al dragostei, dar în acelaşi timp evitaţi situaţiile neclare, cu potenţial conflictual. Nimeni nu îşi doreşte un partener extrem de gelos, care nu are încredere în persoana iubită.

Sursa: unica.ro

Sursa: unica.ro

Sagetator

În această lună, dragostea Săgetătorilor va fi pusă la încercare. Relaţia acestora va întâmpina dificultăți mai mult obiective, ce ţin de locuinţă, de proprietățile acestora. Chiar vă veţi confrunta cu anumite neînțelegeri în domeniul profesional, ce vă vor face să nu mai fiţi la fel de prietenos cu partenerul de viaţă, să nu îi mai acordaţi atenţie, chiar să căutaţi să vă certaţi sau să vă răzbunaţi pe el din cauza frustrarii pe care ați acumulat-o la locul de muncă.

Deci, se pare ca horoscopul dragostei nu arata tocmai roz pentru Scorpioni!

Horoscopul dragostei: capricorn

Dacă relaţia ta este una sufocantă, plină de neîncredere, aceasta s-ar putea încheia. Testează-ţi partenerul pentru a vedea dacă într-adevăr îl mai doreşti în viitorul tău. Fă-o acum, pentru ca mai apoi să nu fie prea târziu, dar gândește-te că deciziile incorecte vor duce la frustrări şi regrete.

Deci, pentru Capricorni, horoscopul dragostei arata deloc optimist!

melimeloparis.ro