Culori preferate ale toamnei in noua garderoba a acestui an

Culori preferate ale toamnei in noua garderoba a acestui an

Garderoba este oglinda ingrijrii unei persoane! Cel putin asa sunt de parere marii creatori de moda. Alaturi de avantul capatat de evolutia in trendul modeling-ului, industria fashion a castigat in ultimul timp si prin diversificarea aeriei de culori si combinatii de nuante care sa starneasca atentia si pasiunea celor atrasi de schimbarile in tendintele vestimentare. Daca nu esti inca decisa ce culori ale tinutei vestimentare sa adopti, marii creatori de moda iti pun la dispozitie o serie de culori preferate ale toamnei, care sa dea un contur elegant garderobei tale!

Asadar, daca in aceasta toamna ti-ai propus sa iti reinnoiesti garderoba cu cateva piese vestimentare noi, care sa radieze prin nuante sclipitoare, afla acum care sunt tendintele! Iata care sunt, deci, culorile in voga pentru toamna care tocmai este in toi:

Culoarea rosie

Expresie a dragostei, dar si ingeniozitatii, culoarea rosie se plaseaza, cu siguranta, pe primul loc in topul preferintelor marilor designeri vestimentari pentru acest an. Atat toamna, cat si iarna, culoarea rosie poate avea un loc privilegiat. Pe langa faptul ca degaja foarte multa caldura, este una dintre acele culori preferate ale toamnei cu mare putere de seductie. Totusi, opinia specialistilor in moda converge asupra faptului ca nuantele de rosu sunt puse mai mult in valoare atunci cand sunt combinate cu alte nuante de pamant.

Culori preferate ale toamnei: albastru

Printre vedetele acestei toamne se numara, evident, si albastru. Nuanta intensa, reflexiva si relaxanta, in acelasi timp, albastrul reaminteste, cu siguranta, de culoarea celor mai adanci mari. Pentru energie si vitalitate, se poate combina cu diferite nuante de albastru.

Galbenul

Desi pare un pic suprinzator, se pare ca anul acesta galbenul se plaseaza in topul acelor culori preferate ale toamnei. Galbenul reaminteste de culoarea curry si este, totodata, expresia unei atngeri exotice.

culori preferate ale toamnei
Sursa: Xmodax

Portocaliul

Toamna aceasta nu trebuie sa neglijam nici portocaliul, care confera o tenta expresiva de non-conformism. Specialistii in modeling au ajuns la concluzia ca portocaliul face parte din categoria celor mai remarcabile culori ale acestui sezon. O combinatie perfecta, recomandata de catre designerii vestimentari, ar fi intre albastru si nuante de ultra violet.

Olive

O nuanta non-conformista, de o mare expresivitate. Sugereaza o atingere sofisticata si este una dintre acele culori preferate ale toamnei care se potrivesc, de minune,  cu tonuri de galben, roz, rosu sau portocaliu.

O alegere perfecta, mai ales daca iti propui ca in aceasta toamna sa te remarci prin ceva original si, totodata, spectaculos si extrem de suprinzator la adresa celor din jurul tau.

 

Facebook Comments
Comenteaza folosind FaceBook