Moda colectiei de vara 2018: reinventare si sublim

Vara este considerat, de catre marii designeri vestinentari, momentul perfect pentru a aduce, in plin pkan, noutatile si inventiile suprinzatoare ale acestui domeniu. De aceea, daca ne referim la atributele pe care moda colectiei de vara 2018 le prezinta, vom consta, cu foarte mult entuziasm, ca aceasta este definita prin 3 caracteristici principale. Mai exact, atributele cu care ies in evidenta colectiile vestimentare nou lansate pe piata sunt: indrazneala, vibratia si culorile pastelate.

Mai mult dacat atat, atunci cand vrem sa facem referire la trendul pe care l-a capatat, instant, moda colectiei de vara 2018, trebuie sa nu omitem nici faptul ca designerii s-au pus, de aceasta data, de acord in foarte multe privinte.

Asadar, tendintele vestimentare ale anotimpului cald scot in evidenta, printre altele, transparenta de bun simt, trench-ul ca piesa vestimentara de baza, reinventarea stilului anilor '80, accentul pus pe scoaterea in relief a umerilor sau a texturilor, culorile pastelate sau chiar motivele florale vintage.

Transparenta de bun simt in moda colectiei de vara 2018

Surprinzator sau nu, tendintele in moda colectiei de vara 2018 este caracterizata, in primul rans, prin transparenta de bun simt. Mai precis, marii designeri vestimentari promoveaza si chiar ne incurajeaza sa rochii diafane transparente pentru a ne simti in largul nostru. Deci, chiar daca ne imbracam, ne simtim in permanenta ca si cum nu am  purta absolut nimic intre noi.

Pentru anotimpul, dar si pentru inceputul toamnei, putem alege una dintre rochiile vaporoase, transparente, dantelate, in culori deschise sau uni.

Trech-ul ca piesa de baza

O alta caracteristica a pieselor vestimentare nou lansate de catre cei mai renumiti designeri se numara revigorarea  trench-ul, care este readus la un nivelul unei piese de baza pentru cele mai multe dintre tinutele d specifice acestui an.

Anul acesta, designerii au avut marea abilitate de a reinterpreta, insa, vechiul stil de trench, fie combinandu-l cu denim, fie franjurandu-l.

Revigorarea modei anilor '80

Un alt aspect demn de remarcat in ceea ce priveste moda colectiei de vara 2018 este reprezentat de revitalizarea si reinventarea stilului tinutelor vestimentare aflate in mare voga pe parcursul anilor '80. Apelarea la stilul tinutelor anilor '80 s-a facut dintr-un motiv foarte simplu, si anume: piesele pun mai bine in evidenta talia, alungesc silueta si au umerii supradimensionati.

moda colectiei de vara 2018

Sursa: Xmodax

Ca material predominant, putem mentiona vinylul, omniprezent atat la marile saloane de moda, cat si in magazinele din toata lumea.

Accentuarea umerilor

Moda moda colectiei de vara 2018 prezinta un avantaj major comparativ cu trendurile anilor precedenti! Piesele vestimentare pun mai bine in relief umerii, care, alaturi de manecile lasate, creeaza o noua perspectiva si o perceptie noua asupra personalitatii feminine.

Materialele sunt, de regula, soft si se preteaza de minune persoanele care adora fustele mini.

E vreme texturilor

Se pare ca marii designeri din intreaga lume au ajuns sa aprecieze, din nou, dupa foarte mult timp, texturile. Mai mult, designerii si-au permis sa integreze mai multe tipuri de texturi intr-o tinuta unica. Cele mai des folosite, sunt, deci, franjurii, penele sau satinul.

Sa retinem si faptul ca anul 2018 este propice achizitiei tiunutelor in culori albe!

Motivele florale vintage

Moda colectiei de vara 2018 presupune, intr-un final, si integrarea unor motive florale vintage, care ne duc cu gandul la delicatetea femeilor casnice din anii '40-'50. De asemenea, designerii s-au gandit si au gasit mai multe cai pentru a readuce in prim plan, la locul potrivit, imprimeul.

Culorile pastelate

Impreuna sau separat, culorile pastelate functioneaza si se preteaza de minute noilor tendinte vestimentare lansate la prezentarile de moda de anul acesta. Mai mult, outfit-urile ne duc cu gandul la inghetata la cornet sau la bolul cu macarons.

In concluzie, toate aceste caracteristici ofera modei colectiei de vara 2018 toate atributele care definesc mai bine noua perspectiva asupra personalitatii feminine.

 

Cumparaturi Online

iunie 12, 2021
Cumparaturi online: Faina De Orez 500gr

Va propunem urmatorul produs Faina De Orez 500gr. Avem oferta perfecta pentru tine de la HERBAVIT pretul produsului este 6.5 lei. Produsul face parte din categoria / . Cantitate: 100 g<br />Energie (kj/kcal): 1531kj/366kcal<br />Grasimi: 1.42 g<br />din care acizi grasi saturati: 0.38 g<br />din care acizi grasi mononesaturati: 0.44 g<br />din care acizi grasi […]

iunie 12, 2021
Cumparaturi online: Ceai Urzica Vie ( F184) 20dz

Va propunem urmatorul produs Ceai Urzica Vie ( F184) 20dz. Avem oferta perfecta pentru tine de la FARES pretul produsului este 4.5 lei. Produsul face parte din categoria / . FARES Ceai Urzica Vie ( F184) 20dz Mai multe detalii legate de produs si optiunea de comanda online - click aici

iunie 12, 2021
Cumparaturi online: Ceai Calmocard 50gr

Va propunem urmatorul produs Ceai Calmocard 50gr. Avem oferta perfecta pentru tine de la FARES pretul produsului este 7.9 lei. Produsul face parte din categoria / . FARES Ceai Calmocard 50gr Mai multe detalii legate de produs si optiunea de comanda online - click aici

iunie 12, 2021
Cumparaturi online: Ceai Roinita 20dz

Va propunem urmatorul produs Ceai Roinita 20dz. Avem oferta perfecta pentru tine de la FARES pretul produsului este 4.9 lei. Produsul face parte din categoria / . FARES Ceai Roinita 20dz Mai multe detalii legate de produs si optiunea de comanda online - click aici

iunie 12, 2021
Cumparaturi online: Ceai Coada Soricelului 20dz

Va propunem urmatorul produs Ceai Coada Soricelului 20dz. Avem oferta perfecta pentru tine de la FARES pretul produsului este 4.5 lei. Produsul face parte din categoria / . FARES Ceai Coada Soricelului 20dz Mai multe detalii legate de produs si optiunea de comanda online - click aici

iunie 12, 2021
Cumparaturi online: Psyllium Seminte 100gr

Va propunem urmatorul produs Psyllium Seminte 100gr. Avem oferta perfecta pentru tine de la CHARME pretul produsului este 4.64 lei. Produsul face parte din categoria / . Cantitate: 100 g<br />Energie (kj/kcal): 695kj / 166 kcal<br />Grasimi: 5.2 g<br />din care acizi grasi saturati: 0.1 g<br />Carbohidrati: 20.6 g<br />Fibre: 32 g<br />Proteine: 7.6 g […]

Vezi toate produsele recomandate de Cosimo.ro
melimeloparis.ro