cupio.ro/

Cascavalul pane: un deliciu usor de gatit!Mod de preparare practic!

Gazduire Web & domenii - speedhost.ro

Preferabil la micul dejul alaturi de o salata sau un ou, cascavalul este considerat un preparat foarte delicios, dar si usor de gatit. Nu de alta, dar se afla in topul delicateselor culinare pentru micul dejun si nu numai. Cascavalul poate fi folosit ca ingredient de ornare la oua, omleta, dar si paste. De asemenea, cascavalul se poate prepara si sub forma de snitel pane, dupa o reteta usora, intr-un timp foarte scurt.

Cascavalul pane ingrediente necesare prepararii

Cascavalul pane este un aliment care se poate prepara cu usurinta in gospodaria proprie. Totusi, pentru a te bucura de o cina aromata sau de un pranz din belsug, trebuie sa respecti cativa pasi stricti de pregatire si sa ai la dispozitie urmatoarele ingrediente:

  • 200 de grame cascaval
  • un ou
  • 1 lingura de faina
  • 2 linguri de lapte
  • 3 linguri de undelemn
  • pesmet

Cascavalul pane: modalitate eficienta de preparare

Odata ce ai la dispozitie toate aceste ingrediente miraculoase, cascavalul pane devine extrem de usor de preparat. Doar indemanarea iti poate sta in calea unui preparat reusit! Dar nu-i bai! Iata ce pasi ar trebui sa respecti, pentru ca reteta ta sa fie un adevarat succes!

cascavalul pane

Sursa: YouTube

In primul rand, cascavalul se taie felii de grosimea unui deget. Dupa aceea, se da prin lapte sau apa. Intre timp, trebuie sa bati oul cu faina. Se scurge cascavalul de lapte sau de apa, se trece prin oul batut si se tavaleste prin faina.

Daca insa vrei sa il prepari precum bucatarii de la restaurantele care se respecta, nu este necesar sa bati faina prin ou. Il treci mai intai prin ou, apoi prin faina, si, in cele din urma prin pesmet. Si iata ca preparatul tau este numai bun de pus in tigaia cu ulei incins in prealabil!

Nu uita, insa, sa il prazesti la foc mic, timp de 2 minute, pana se rumeneste pe ambele parti. Nu il lasa prea mult in ulei, se poate inmuia si nu mai are un aspect comercial.

Mai mult decat atat, daca ai invitati, trebuie sa ai in vedere sa il servesti imediat, cald. Altfel, se intareste si isi pierde din gustul sau inconfundabil.

Ce mai! Va dorim pofta buna la bucate alese!

 

 

melimeloparis.ro