4 zodii care comunica bine in relatie. Care sunt cele mai comunicative cupluri

4 zodii care comunica bine in relatie. Care sunt cele mai comunicative cupluri

Se spune ca, intr-o relatie de cuplu, comunicarea este baza unei relatii de succes. In primul rand, prin comunicare se construieste si se comenteaza o legatura puternica intre doua persoane necunoscute. De asemenea, comunicare ajuta si la stabilirea si consolidarea increderii intr-o ralatie. Unele persoane sunt mai comunicative in relatii, sunt mai sociabile, aspect influentat, evident, de astre. Nu se poate stabili, cu precizie, cele mai comunicative cupluri, insa se poate realiza un top al zodiilor care relationeaza foarte bine cand se afla intr-o relatie serioasa.

Iata, asadar, care sunt acestea:

Berbecul

Unul dintre cele mai comunicative cupluri este alcatuit, de sigur, dintr-un partener care apartine zodiei berbecului. Natura vulcanica a berbecilor poate fi chiar perceputa chiar ca pe un atu, daca stam sa ne gandim ca, prin aceasta fire, ei denota o atitudine foarte clara in privinta a ceea ce simt.

In mijlocul unor conflicte, berbecii sunt, de regula, un pic mai impulsivi. Insa, daca partenerii au capacitatea de a le intelege nevoile, pot oferi o sansa relatiei de a se consolida.

Chiar daca sunt caractere imprevizibile, nu ar trebui sa ai motive de teama ca nu stii ce gandeste partenerul tau Berbec.

Cupluri comunicative: gemenii

De foarte multe ori, nativii zodiei Gemeni sunt perceputi intr-un mod eronat, parand sa aiba mai multe personalitati. In ciuda acestui aspect deloc de neglijat, de altfel, personalitatea duala ar trebui inteleasa drept o dubla putere. De altfel, se ramarca si printr-o capacitate extraordinara de comunicare in cadrul unei relatii.

Deci, pot forma unul dintre cele mai comunicative cupluri ale zodiacului.

Gemenii intra usor in miezul problemei, avand ambele parti de rezolvare a acesteia. Rezolvarea problemei este mai rapida, in acest mod. Gemenii merg direct la sursa problemei pentru a o rezolva, in timp ce alte persoane se chinuie ca sa o inteleaga.

cele mai comunicative cupluri
Sursa: Revista TEO

Fecioara

Nativii in fecioara se plaseaza pe primul loc in topul celor mai intuitive zodii cand vine vorba despre relationarea cu partenerul de cuplu. Acest lucru le face sa faca parte din unele dintre cele mai comunicative cupluri ale zodiacului.

Pentru Fecioara, discutarea problemei nu reprezinta un avantaj, ci, mai degraba, un imperativ care trebuie urmat.

Printr-o discutie transparenta cu partenerul, Fecioarele rezolva rapid problemele si conflictele care ar putea macina relatia. Insa, au un discurs rational, indiferent de natura conflictului. De aceea, este foarte important sa aiba alaturi un partener care sa inteleaga cat de importanta este comunicarea.

Capricornul

Capricornii sunt, din fire, persoane foarte ambitioase si extrem de determinate. Nu renunta usor la iubire si incearca sa isi protejeze relatiile chiar si in momentele lor de cumpana.  Pentru ei, comunicarea este baza rezolvarii oricarui conflict izbucnit intre partenerii de cuplu.

De aceea, conversatiile sunt o parte vitala a relatiei pentru un nativ zodiacal care face parte dintr-unul dintre cele mai comunicative cupluri.

 

Facebook Comments
Comenteaza folosind FaceBook

Adauga comentariu