Relatia de cuplu iarna: sfaturi utile pentru sarbatorile de iarna

Relatia de cuplu iarna: sfaturi utile pentru sarbatorile de iarna

Relatia de cuplu iarna: un bun prilej pentru a incepe o viata minunata in doi! De ce nu? Doar sfarsitul de an aduce o speranta de mai bine pentru un nou an presarat cu bucurii si reusite. Iata, deci, ingredientele secrete pentru a te gandi de mai multe ori catre relatia de cuplu iarna. Iarna vine cu o serie de provocari nesfarsite pentru cei doi parteneri aflati la inceput de drum. Alaturi de scepticismul familiilor cu privire la viitorul relatiilor, se mai adauga si frigul de afara. Frigul de afara nu ne da pace pe intreaga durata a iernii si pune o piedica serioasa in calea plimbarilor lungi si fermecatoare.

In aceste conditii, “gurile rece” sustin ca relatia de cuplu iarna poate fi sortita esecului. Si asta din prisma faptului ca cei doi parteneri au prea putine ocazii pentru a se cunoaste. Insa aceasta teorie poate fi foarte usor combatuta cu argumente extrem de pertimente.

In primul rand, zapada este prilej de distractie si voie bune, elementele care ii ajuta pe parteneri sa se exploreze si sa se descopere reciproc. In al doilea rand, luna decembrie este una fermecatoare, o luna a cadourilor, a luminitelor si a bradului de Craciun. In afara de cadouri frumoase, plimbile prin oras si fotografiile facute impreuna sunt tot atatea ocazii pentru a te cunoaste mai bine.

Iata, asadar, cateva sfaturi pentru a te trece mai bine daca ai inceput relatia de cuplu iarna:

La bradul de Craciun din oras

In luna decembrie, se deschide sezonul luminitelor si al bradului de Craciun. Deci, mare prilej de bucurie, plimbare si traire a momentelor magice din pragul sarbatorilor de iarna. Asa ca, daca vreti cu adevarat sa traiti viata, puteti indura frigul de afara, imbraca mai bine pentru a face o tura prin  oras si a admira minunatia oferita de Primarie. Deci, ocazie numai buna pentru a vedea ce va place si ce nu.

relatia de cuplu iarna
Sursa: antena3.ro

La un restaurant de Craciun sau Revelion

De Craciun si Revelion, restaurantele sunt arhi-pline. Nu incape nicio urma de indoiala ca foarte multi oameni aleg sa petreaca zilele de sarbatoare la un restaurant de lux, sau fie el chiar si rudimentar. Doar ai la dispozitie mancare traditionala din belsug. Stim ca gusturile nu se discuta! Insa, cateva ore petrecute la restaurant, fie in fata unui suc sau fie in fata unui platou imens cu produse traditionale va va face sa cunoasteti mai bine preferintele culinare ale fiecaruia dintre voi. Asta daca v-ati propus sa incepeti relatia de cuplu iarna! Si inca nu este momentul cel mai potrivit pentru a sta la masa cu familia. Ca doar va cunoasteti de putin timp si nu va doriti sa stricati petrecerea si buna dispozitie de dragul unei vorbe aruncate la intamplare de mama!

Mergand la restaurant, va puteti aduce si prietenii. Deci, familiariza cu anturajul fiecaruia si observa daca sunteti compatibili in aceasta privita.

Relatia de cuplu iarna: mare imbulgareala abia acum incepe….

La inceput de drum, cunoasterea, multa cunoastere chiar si jocul sunt ingredientele de baza pentru a sedimenta si cimenta relatia fragila dintre voi. Primii fulgi de nea este o buna ocazie, deci, de a va juca si…de a va imbulgari….cu o singura conditie insa: ca amandoi sa aveti simtul umorului si sa adorati un astfel de joc.

relatia de cuplu iarna
Sursa: br.freepik.com

Mare atentie, insa, sa nu va loviti, iar, daca purtati ocheri, cu atat mai mult! Din micile greseli se post isca mici certuri care pot escalada in conflicte serioase care stau sa mocnesca.

Dupa parerea noastra, inceputul la relatia de cuplu iarna poate fi provocarea aventurii vietii voastre! O aventura in care intrati si care poate dura pentru tot restul vietii.

 

 

Facebook Comments
Comenteaza folosind FaceBook

Adauga comentariu