3 zodii manipulatoare care profita de bunatatea oamenilor

Bunatatea oamenilor este considerat un atribut si o calitate esentiala care contribuie la construirea unei relatii de prietenie solide si sanatoase. Insa, de foarte multe ori, prieteniile se intemeiaza pe baza de interes, una dintre parti intentionand sa profite din plin de pe urma bunatatii unei persoane. Exista 3 zodii manipulatoare, care prin trasaturile lor native, tind sa ii exploateze foarte mult pe cei din jur si sa speculeze orice forma de ajutor pe care acestia ar putea-o oferi.

Psihologii sunt de parere ca bunatatea este una dintre cele mai apreciate calitati la oameni. Cu toate acestea, sa fii bun poate fi si usoar periculos. Oamenii pot profita la maxim de acest aspect, iar in cele din urma ajungi sa regreti ca l-ai ajutat prea mult pe cel din jur.

Egoismul este principalul defect ce caracterizeaza aceste 3 zodii manipulatoare. Nativii acestor semne zodiacale tind sa faca rand in mod involuntar, fara sa isi dea seama, macar fara o secunda ca, prin actiunile lor, ar putea rani pe cineva sau la repercusiunile pe care le-ar avea actiunile lor.

Iata care este, deci, topul, celor 3 zodii manipulatoare:

Scorpionul

Fire egoista, rautacioasa, nativul in scorpion nu pierde niciodata ocazia pentru a provoca o discutie si pentru a-l "intepa", efectiv, pe interlocutor. Speculeaza imediat greselile si nu ezita sa ironizeze, fara a se gandi, niciun moment, la faptul ca persoana din jurul sau ar putea suferi enorm de pe urma tintelor sale "siropoase".\

zodii manipulatoare: scorpion

Sursa: avantaje.ro

Mai mult, daca cineva le-a facut vreun rau oricat de mic, nu vor ezita sa se razbune sau sa isi vada propriul interes, chiar daca prin acesta produce o leziune majora celorlalti. Se pare ca cel mai bun dicton dupa care se ghideaza este "Scopul scuza mijloacele". Vor profita de bunatatea oamenilor si chiar vor privi asta intr-un mod cinic.

Gemenii

Persoane duplicitare, nativii in gemeni nu vor piede nicioadata ocazia sa profite de orice slabiciune sau orice forma de bunatate al celor din jur. Analizeaza minutios fiecare actiune a lor si chiar pot avea o diversiunea daca cineva ar banui intr-un fel sau altul comportamentul lor.

Schimba imediat subiectul de discutie care nu le face face placere si chiar vor cauta sa evite, cu eleganta, temele care le displac.

gemeni: zodii manipulatoare

Sursa: a1.ro

Au o capacitate rapida de a se adapta oricarei situatii si de a se transforma intr-o persoana de incredere. Deci, cu siguranta ca gemenii pot fi incadrati, cu usurinta, in lista neagra a celor 3 zodii manipulatoare care vor specula bunatatea celorlalte persoane.

Sagetatorul- 3 zodii manipulatoare

Sagetatorul este o fie ambitioasa, incisiva si nu ezita sa profite de bunatatea celor din jur. Daca stiu ca poti oferi o noapte de cazare, nu vor pierde ocazia sa speculeze acest aspect si sa te considere o gazda perfecta.

Cu toate acestea, nu ar fi dispusa, la randul sau gazduire pentru un timp indelungat, intrucat sunt de parere ca este ciudat sa vietuiesti pemtru mult timp cu persoane straine sau cu prieteni.

sagetator: zodii manipulatoare

Sursa: avantaje.ro

Sunt persoane profitoare, incisive si nu pierd ocazia ca cel din jur sa fie tinta ironiilor, chiar daca greseala comisa este una minora.

Asadar, segetatorii pot fi inclusi, cu usurinta, in lista celor 3 zodii manipulatoare, care speculeaza orice slabiciune a oamenilor.

 

Cumparaturi Online

iunie 12, 2021
Cumparaturi online: Crema-Balsam Untul Pamantului Galbenele &Tataneasa 90ml

Va propunem urmatorul produs Crema-Balsam Untul Pamantului Galbenele &Tataneasa 90ml. Avem oferta perfecta pentru tine de la DOREL PLANT pretul produsului este 13.9 lei. Produsul face parte din categoria / . DOREL PLANT Crema-Balsam Untul Pamantului Galbenele &Tataneasa 90ml Mai multe detalii legate de produs si optiunea de comanda online - click aici

iunie 12, 2021
Cumparaturi online: Crema-Balsam Iedera Cimbrisor Sovarf Si Galbenele100gr

Va propunem urmatorul produs Crema-Balsam Iedera Cimbrisor Sovarf Si Galbenele100gr. Avem oferta perfecta pentru tine de la DOREL PLANT pretul produsului este 13.9 lei. Produsul face parte din categoria / . DOREL PLANT Crema-Balsam Iedera Cimbrisor Sovarf Si Galbenele100gr Mai multe detalii legate de produs si optiunea de comanda online - click aici

iunie 12, 2021
Cumparaturi online: Crema-Balsam Marul Lupului Galbenele & Arnica 90ml

Va propunem urmatorul produs Crema-Balsam Marul Lupului Galbenele & Arnica 90ml. Avem oferta perfecta pentru tine de la DOREL PLANT pretul produsului este 13.9 lei. Produsul face parte din categoria / . DOREL PLANT Crema-Balsam Marul Lupului Galbenele & Arnica 90ml Mai multe detalii legate de produs si optiunea de comanda online - click aici

iunie 12, 2021
Cumparaturi online: Ceai Prostato-Plant 150gr

Va propunem urmatorul produs Ceai Prostato-Plant 150gr. Avem oferta perfecta pentru tine de la DOREL PLANT pretul produsului este 12.9 lei. Produsul face parte din categoria / . DOREL PLANT Ceai Prostato-Plant 150gr Mai multe detalii legate de produs si optiunea de comanda online - click aici

iunie 12, 2021
Cumparaturi online: Ceai Vermo-Plant (Paraziti Intestinali) 150gr

Va propunem urmatorul produs Ceai Vermo-Plant (Paraziti Intestinali) 150gr. Avem oferta perfecta pentru tine de la DOREL PLANT pretul produsului este 12.9 lei. Produsul face parte din categoria / . DOREL PLANT Ceai Vermo-Plant (Paraziti Intestinali) 150gr Mai multe detalii legate de produs si optiunea de comanda online - click aici

iunie 12, 2021
Cumparaturi online: Afrodisiac Natural 200ml

Va propunem urmatorul produs Afrodisiac Natural 200ml. Avem oferta perfecta pentru tine de la DOREL PLANT pretul produsului este 14.9 lei. Produsul face parte din categoria / . DOREL PLANT Afrodisiac Natural 200ml Mai multe detalii legate de produs si optiunea de comanda online - click aici

Vezi toate produsele recomandate de Cosimo.ro
melimeloparis.ro