3 aranjamente de toamna pentru gradina ta de vis

3 aranjamente de toamna pentru gradina ta de vis

Toamna este un anotimp al mozaicului multicolor, nu doar in casa sau vestimentatie, ci si in gradina. Coloritul funzelor de copaci, dar si fructele de sezon, confera o atmosfera romantica oriunde ai merge. Toamna, gradina da va arata mult mai spectaculos datorita unei combinatii perfecte de mere, dovlecii sau ftunze multicolore ale arborilor din gradina. Deci, pasiunea pentru gradina iti poate da unda verde pasiunilor tale creative in natura. Portocaliul este nuanta de culoare predominanta in acest sezon. Asadar, aceasta nu ar trebui sa lipseasca din gradina! Iata, asadar, 3 aranjamente de toamna pentru a avea o gradina spectaculoasa in aceasta toamna:

Aranjamente de toamna rustice

Chiar daca locuiesti la oras, atmosfera rustica din gradina nu ar trebui sa lipseasca sub nicio forma. Mai mult, aspectul rustic al unei gradini este cel care iti va crea o atmosfera autentica, de care te poti bucura oricand pe tot parcursul anului. Din categoria de aranjamente de toamna, aranjamentul rustic presupune ca vedeta principala sa fie dovleacul. Pozitionat chiar in centrul unui ghiveci, dovleacul, alaturi de celelalte elemente ale aranjamentului rustic, pare sa fie o idee perfecta de a decora gradina in luna octombrie.

Aranjament exotic

Aranjamentul exotic este un al doilea tip remarcat de aranjamente de toamna. Arajnamentul exotic este practic o combinatie reusita de flori multicolore, elegante si care arata extrem de spactaculos daca sunt puse laolata.

aranjamente de toamna
Sursa: Spatiul Construit

Plantele de culori rosu, galben, sau portocaliu atrag mereu atentia pasionatilor de minunatii ale naturii, creeaza o stare de bine si este, totodata, un bun prilej de relaxare.

De obicei, plantele se insamanteaza intr-un ghiveci de ceramica, care se incadreaza perfect in acest aranjament inedit.

Aranjament cu dovleac

Vedeta a toamnei, dovleacul este un bun element pentru a crea mai multe aranjamente de toamna unice prin aspect si colorit. Coloritul este cu adevarat impresionat, asa ca poate fi o idee perfecta sa decupezi un dovleac, sa ii scoti miezul si sa il folosesti pe post de ghiveci pentru un buchet de flori portocalii, care sa dea un aer nobil. Este aranjamentul perfect pentru o petrecere de Holloween pe cinste!

Asadar, nu ai sa iti pui capul la contributie si sa iti valorifici pontentialul creativ pentru a avea cea mai tare gradina din oras in acest sezon al anotimpului ruginiu!

 

Facebook Comments
Comenteaza folosind FaceBook