Ultimele curiozitati si noutati despre vedetele din showbizz-ul romanesc

Ultimele curiozitati si noutati despre vedetele din showbizz-ul romanesc

Vedetele din showbiz-ul romanesc vin mereu in fata micilor ecrane cu ultimele stiri si noutati privind evenimentele la care au luat parte, tinuta vestimentara pe care o adopta, precum si modul in care au reusit sa castige bani de pe urma retelelor de socializare.

Tinutele vestimentare pe care le poarta vedetele

Ca in fiecare an, marile evenimente mondene constituie prilejuri pentru personalitatile marcante din lumea politicii, a televiziunii sau a modei de a aduce in prim plan noua vestimentatie din garderoba acesteia si sa prezinte in fata lumii noile tendinte. Cu prilejul aparitiei noilor colectii de toamna, ele isi etaleaza toaletele si stralucesc prin hainele si accesoriile scumpe pe care le poarta, iar evenimentele din capitala sunt ocazia perfecta pentru a vedea ce investitii au mai facut VIP-urile in propria imagine si ce se mai poarta nou in acest an.

De la stilul sobru la cel glossy, acestea dau tendinta in moda sezonului de toamna 2016.

In timp ce domnii sunt, in general, standard, in materie de elegant, dupa cum aflam de pe pagina de internet romaniatv.ro, doamele vin mereu cu idei inovative.

Personalitatea VIP-urilor si culorile preferate

Deoarece au o personalitate, temperament si caractere diferite, preferintele si gusturile in materie de imbracaminte variaza de la o persoana la alta. De exemplu, cunoscuta cantareata JoJo prefer in special culoarea neagra, pe timpul tomnei si al iernii si considera ca este foarte important sa ne folosim de culori si sa avem un strop de culoare in garderoba, ne informeaza romaniatv.

Pe de alta parte, Alina Eremia este fana tinute black and white, dupa cum ea afirma, deoarece crede ca nu se demodeaza niciodata, prin faptul ca este chic si elegant. Chiar daca soarele nu mai straluceste cu aceeasi putere, se poarta, cu mult success culoarea alb. Aceasta contrasteaza foarte bine cu nuantele inchise si dau o eleganta si un stil aparte.

vedetele din showbizz-ul romanesc
Sursa: click.ro

Vedetele si retelele de socializare

Potrivit romaniatv.net, vedetele obtii bani frumosi de pe urma retelelor de socializare. Presa mondena ne arata ca ele si-au transformat conturile de pe Facebook in adevarate afaceri de pe urma carora obtin castiguri substantiale.

Cantareti, actori sau prezentatori tv au dezvoltat o asa-numita industrie a like-urilor, caci obtin preturi fabuloase din postarea numelui unui salon de infrumusetare, al unui brand sau design –er vestimentar, restaurant sau oricine doreste sa isi faca publicitate

Facebook Comments
Comenteaza folosind FaceBook