TURNOUT ÎNAINTE DE BURNOUT EP:3 ADRIAN DESPOT

TURNOUT ÎNAINTE DE BURNOUT EP:3 ADRIAN DESPOT

Am vorbit cu Adi despre perioada sa de izolare, despre stres si anxietate, despre manifestarea burnout-ului in domeniu sau si despre metodele si tehnicile potrivite pentru a-l evita, despre cum putem trece de la starea de epuizare la cea de turnout.
Te invităm să-l urmărești cu plăcere!

Burnout-ul este o stare de epuizare fizică, psihică și emoțională produsă de stresul prelungit de la birou sau de acasă.
Este timpul să ne întoarcem pe drumul nostru, atât personal cât și profesional și să ne găsim claritatea și concentrarea necesară pentru a schimba orice context nefavorabil într-o nouă poveste de succes.

Neuro Optimizer este un supliment alimentar cu o formulă complexă care contribuie în mod activ la menținerea capacității de învățare, memorare și redare a informațiilor, a fluidității verbale, a concentrării, a vigilenței și a atenției.

Află mai multe despre burnout, turnout și Neuro Optimizer pe www.secom.ro/theturnout
(C) & (P) SECOM ROMANIA 2020 All rights reserved. Unauthorized reproduction is a violation of applicable laws In order to avoid copyright infringement, please, do not upload this content on your channel.

Tags: #neurooptimizer #secom #burnout #anxietate #oboseala #izolare #workfromhome

Sursa: Youtube / Secom Romania

Facebook Comments
Comenteaza folosind FaceBook