Top 7 motive pentru care insala barbatii

Top 7 motive pentru care insala barbatii

1. Evita intimitatea
Unii barbati insala pentru a evita orice fel de relatie intima. Acest lucru ii sperie, asa ca se distanteaza de sotie sau de prietena inseland-o. Astfel, nu sunt nevoiti sa se bazeze pe nimeni in totalitate, ceea ce inseamna ca nu vor fi raniti. Da, in mintea lor acest lucru are logica!

2. Cauta intimitate in afara cuplului
Pe de cealalta parte se afla barbatii care cauta intimitate in afara relatiei de cuplu. In timp, unele cupluri se indeparteaza si nu vorbesc deschis despre lipsa momentelor intime. Cand apare aceasta problema, multi barbati considera ca este mai usor sa insele decat sa discute acest aspect cu partenera.

3. Isi pierd interesul
La inceputul relatiei, nu puteti sa stati departe unul de altul. Insa dupa un timp, incepeti sa va simtiti din ce in ce mai confortabil unul in prezenta celuilalt, ceea ce nu este intotdeauna un lucru negativ. Acesta devine o problema in momentul in care partenerul isi pierde interesul si incepe sa caute scanteia pe care a simtit-o la inceputul relatiei cu tine, insa in alta parte.

What-are-the-Factors-of-Cheating-in-a-Relationship1

Sursa Foto: All Teens Talk

4. Vor sa detina controlul
Unii psihologi de cuplu sustin ca barbatii sunt infideli din dorinta de a detine controlul si puterea in relatie. In momentul in care isi insala partenere, obtin acest lucru.

5. Nu au vointa
Barbatii sunt in general slabi. Se implica intr-o relatie sexuala cu alta femeie doar pentru ca a aparut aceasta oportunitate si nu au fost suficient de puternici sa refuze.

download

Sursa Foto: Feel Your Love

6. Au scapat de infidelitate in trecut
Psihologii spun ca nu orice barbat care a fost infidel, va repeta experienta. Insa o pot face mai ales daca nu au analizat suficient de mult care a fost motivul care i-a impis sa faca acest lucru sau daca nu le pasa de altcineva in afara de ei insisi.

men-cheat

Sursa Foto: Bulawayo24

7. Vor ceva nou
Unii barbati insala chiar si daca sunt indragostiti de femeia de langa ei. Barbatii recunosc, in general, ca insala din dorinta de a trai experiente noi, chiar daca sunt fericiti in relatia de cuplu pe care o au.

Sursa Articol: Cosmopolitan

Facebook Comments
Comenteaza folosind FaceBook

Adauga comentariu