Top 4 zodii care au sanse mari de a se imbogati peste noapte

Top 4 zodii care au sanse mari de a se imbogati peste noapte

Unele zodii au mai multe sanse sa castige bani multi decat altele. Un studiu realizat de careerbuilder.ro a descoperit ca scorpionii, leii, taurii si racii au sanse foarte mari sa castige peste 100.000 de dolari anual – bazandu-se pe ceea ce se stie deja despre aceste zodii. De exemplu, banii sunt asociati cu a doua si a opta casa zodiacala, care sunt reprezentate de taur si scorpion. Un exemplu concret este Bill Gates (scorpion) si Mark Zuckerberg (taur).

Taur
Taurii tind sa iti doreasca cele mai frumoase si rafinate produse pe care banii nu le pot cumpara. Este inacceptabil pentru un taur sa se multumeasca cu putin. Ei pot simti nevoia de a se da peste cap pentru a-si permite o viata de lux si vor persevera pana cand vor ajunge la nivelul de confort, siguranta si stabilitate pe care si-l doresc. Taurii au de asemenea, talent in gestionarea banilor, ceea ce nu afecteaza potentialul lor de castig.

Taurus_Symbol_Meaning

Sursa Foto: Future Scopes

Scorpion
Desi opus taurului pe roata zodiacala, scorpionul investeste la fel de mult pentru a avea o viata mai buna. Aceasta zodie vrea sa cerceteze orice oportunitate de a isi satisface dorintele, ceea ce ar putea include lucruri materiale precum o masina de lux, cea mai scumpa sampanie sau vacante extravagante. Abilitatile innascute de realizare a investitiilor profitabile de care se bucura un scorpion, ii ajuta sa transforme in realitate chiar si cele mai indraznete visuri.

Scorpio_Symbol_Meaning

Sursa Foto: Future Scopes

Leu
Un leu tipic vrea sa fie observat si admirat, lucru care poate veni la pachet cu o nota de plata pe masura. Leii pot fi inspirati in a face foarte multi bani pe care ii cheltuie pe o garderoba de lux, cine scumpe, cadouri generoase si alte elemente care il ajuta sa se mentina in lumina reflectoarelor. In acelasi timp, abilitatile de lider ale nativilor din zodia leu i-ar putea ajuta sa ocupe destul de usor unul dintre primele locuri din Fortune 500.

Leo_Symbol_Meaning

Sursa Foto: Future Scopes

Rac
Dorinta racilor de a avea stabilitate financiara ii motiveaza pe acestia sa isi dedice o buna parte din timp muncii. Nativii din zodia rac sunt familisti si doresc intotdeauna sa fie un sprijin real pentru familie si copii. Detinerea propriei locuinte reprezinta succesul si fericirea racilor. Cu ambitia si abilitatile profesionale de care dau dovada, nu este de mirare ca nativii acestei zodii au sanse mari de a deveni bogati.

Cancer_Symbol_Meaning

Sursa Foto: Future Scopes

Acelasi studiu a descoperit sa zodiile care au cele mai mici sanse sa se imbogateasca sunt varsatorul si capricornul.

Varsatorii tind sa isi urmeze idealurile, iar averea lor poate creste daca aleg un loc de munca in domeniul public sau in pozitii umanitare.

In mod similar, pentru capricorni prestigiul unui loc de munca este la fel de important ca salariul pe care il castiga, alegand sa lucreze in invatamant sau in organizatii nonprofit. Bineinteles, asta nu inseamna ca varsatorii si capricornii nu pot avea succes. Varsatorii miliardari precum Oprah Winfrey si Michael Bloomberg cu siguranta nu au probleme din punct de vedere financiar. In aceeasi situatie se afla baschetbalistul LeBron James si fondatorul Amazon, Jeff Bezos. Acestea sunt exemple concrete ca zodia ta nu limiteaza puterea de castig si te ajuta sa alegi un job intr-un domeniu care nu numai ca iti place, dar care este si bine platit.

Sursa articol: MSN / Foto: My Horoscope

 

Facebook Comments
Comenteaza folosind FaceBook