Testimoniale de la medici renumiți despre revista Perspective

Testimoniale de la medici renumiți despre revista Perspective

Perspective, prima publicatie de medicina integrativa din Romania a fost lansata de Secom in 2015 pentru a incuraja o atitudine preventiva fata de propria sanatate. Revista se adreseaza atat publicului larg, oamenilor preocupati de un stil de viata sanatos, cat si comunitatii medicale.
Revista contine interviuri cu medici si experti in sanatate, articole de actualitate, informatii medicale bine documentate, din surse cu credibilitate dovedita, prezentate echilibrat, care raspund demersului medicinei integrative.
In cadrul celor 20 de editii Perspective, au fost prezentate cele mai importante sisteme ale organismului – imunitar, digestiv, nervos, osteo-articular, respirator, urinar, endocri, etc dar si teme de actualitate precum nutritia echilibrata, sanatatea copilului, suplimentele alimentare, principiile unui stil de viata echilibrat, microbiomul si rolul esential al acestuia in mentinerea sanatatii. In plus, fiecare numar al revistei contine si o promotie speciala pentru cititori.

Perspective, Jurnal de Medicina Integrativa apare de trei ori pe an (in aprilie, august si decembrie) si este disponibila in magazinele Secom, dar si pe www.secom.ro/perspective.

Sursa: Youtube / Secom Romania

Facebook Comments
Comenteaza folosind FaceBook