Tăvi Gastronorm – policarbonat vs oțel inoxidabil

Deschiderea unei noi bucatarii sau actualizarea echipamentelor si accesoriillor din vechea bucatarie, trebuie sa includa tavile gastronorm, esentiale pentru a depozita, a pregăti și a servii mâncarea. Un singur articol este suficient de versatil pentru a îndeplini toate cele trei sarcini- tava gastronorm. Tăvile Gastronorm sunt indispensabile în orice bucătărie profesionala. Acestea îndeplinesc mai multe roluri importante - principalul fiind conservarea alimentelor. Tăvile Gastronorm sunt, de asemenea, proiectate pe înălțimi, lățimi și adâncimi specifice, ceea ce le face ușor de depozitat și vă ajută să vă mențineți bucătăria organizată și eficientă.

Deși este clar că tăvile gastronorm sunt esențiale bucatariei tale, întrebarea este „ce tip ar trebui să alegeți – policarbonat sau inox?” Este una mai superioară decât cealaltă sau aveți nevoie de o combinație a ambelor?

Tăvi Gastronorm din policarbonat

Tăvile gastronorm din policarbonat sunt ușoare și in acelasi timp foarte rezistente. Tăvile pot fi negre sau transparente, dar multi bucatari le prefera pe cele transparente pentru ca facilitează identificarea conținutului fără a deschide capacul. Acest lucru ajută la accelerarea procesului de pregătire a alimentelor și este la îndemână atunci când in bucătărie se face inventarul.

Dar, cât de bine se comportă recipientele din policarbonat atunci când sunt expuse la căldură și frig? Ei bine, majoritatea tăvilor din policarbonat pot suporta temperaturi de la -40˚C la 100˚C. Unele mărci, cum ar fi Cambro, au dezvoltat tăvi care pot rezista la temperaturi și mai extreme, până la 190˚C.

Toate tăvile au capace pentru a menține alimentele proaspete și a păstra aroma acestora. Deoarece policarbonatul nu se îndoaie sau se deformează, acesta poate intra în contact cu aburul fără a deteriora exteriorul sau alimentele din interior.

Tăvile din policarbonat sunt destul de rezistente, ușoare și foarte igienice. Cu siguranță reprezinta un element esențial in bucătăria ta profesionala.

Tăvi Gastronorm din oțel inoxidabil

Tăvile de tip gastronorm din oțel inoxidabil joacă un rol vital în fiecare bucătărie.Unul dintre avantajele clare pentru oțelul inoxidabil este rezistența sa la căldură. În timp ce unele tăvi pot rezista până la 190˚C, oțelul inoxidabil poate fi încălzit la 280˚C plus. De asemenea, poate rezista si la temperaturi de îngheț.

Otelul inoxidabil este un produs robust și stabil. Este proiectat să dureze o viață întreagă și, în majoritatea cazurilor, va dura. De asemenea, este rezistent la coroziune, astfel încât, indiferent de câte ori vă treceți tava prin mașina de spălat vase, aceasta își va păstra aspectul.

De asemenea, aveți opțiunea de a adăuga tăvi perforate din oțel inoxidabil, care vă vor permite să încălziți cu abur mâncarea gătită, împiedicând uscarea acesteia. Tăvile din oțel inoxidabil gastronorm sunt stivuibile, la fel ca si policarbonatul, și sunt, de asemenea, destul de rezistente. Singurul lucru pe care nu îl puteți face cu oțelul inoxidabil este să îl puneți în cuptorul cu microunde.

Așadar, deși există câteva avantaje clare atât pentru tăvile gastronorm din policarbonat, cât și pentru cele din oțel inoxidabil, totul va depinde de alimentele pe care le servești și de modul în care le servești. La fel ca majoritatea bucătăriilor, probabil că veți prefera o combinație a ambelor.

Lancom are grija de afacerea ta si iti pune la dispozitie o gama completa de tavi gastronorm din policarbonat si otel inoxidabil, necesare oricarei bucatarii profesionale!

 

 

 

Cauti Gazduire Web? Alege Speedhost.ro

Cumparaturi Online

iunie 12, 2021
Cumparaturi online: Ceai Salvie 20dz

Va propunem urmatorul produs Ceai Salvie 20dz. Avem oferta perfecta pentru tine de la FARES pretul produsului este 3.9 lei. Produsul face parte din categoria / . FARES Ceai Salvie 20dz Mai multe detalii legate de produs si optiunea de comanda online - click aici

iunie 12, 2021
Cumparaturi online: Dvr Stem Prostata 60cps

Va propunem urmatorul produs Dvr Stem Prostata 60cps. Avem oferta perfecta pentru tine de la DVR PHARM pretul produsului este 48.9 lei. Produsul face parte din categoria / . DVR PHARM Dvr Stem Prostata 60cps Mai multe detalii legate de produs si optiunea de comanda online - click aici

iunie 12, 2021
Cumparaturi online: Hapciu Solubil (R30) 12 Plicuri

Va propunem urmatorul produs Hapciu Solubil (R30) 12 Plicuri. Avem oferta perfecta pentru tine de la FARES pretul produsului este 28.9 lei. Produsul face parte din categoria / . FARES Hapciu Solubil (R30) 12 Plicuri Mai multe detalii legate de produs si optiunea de comanda online - click aici

iunie 12, 2021
Cumparaturi online: Ulei de Ricin Presat la Rece 100ml

Va propunem urmatorul produs Ulei de Ricin Presat la Rece 100ml. Avem oferta perfecta pentru tine de la HERBAVIT pretul produsului este 8.9 lei. Produsul face parte din categoria / . HERBAVIT Ulei de Ricin Presat la Rece 100ml Mai multe detalii legate de produs si optiunea de comanda online - click aici

iunie 12, 2021
Cumparaturi online: Fasole Kidney Rosie In Doza Ecologica/Bio 400g

Va propunem urmatorul produs Fasole Kidney Rosie In Doza Ecologica/Bio 400g. Avem oferta perfecta pentru tine de la RAPUNZEL pretul produsului este 9.35 lei. Produsul face parte din categoria / . Cantitate: 100 g<br />Energie (kj/kcal): 267kj / 64kcal<br />Grasimi: 0.5 g<br />din care acizi grasi saturati: 0.1 g<br />Carbohidrati: 7.6 g<br />din care zaharuri: […]

iunie 12, 2021
Cumparaturi online: Propolis Vitamina C Cu Echinacea si Stevie 40cpr

Va propunem urmatorul produs Propolis Vitamina C Cu Echinacea si Stevie 40cpr. Avem oferta perfecta pentru tine de la ALEVIA pretul produsului este 14.0 lei. Produsul face parte din categoria / . ALEVIA Propolis Vitamina C Cu Echinacea si Stevie 40cpr Mai multe detalii legate de produs si optiunea de comanda online - click aici

Vezi toate produsele recomandate de Cosimo.ro
melimeloparis.ro