Tăvi Gastronorm – policarbonat vs oțel inoxidabil

Deschiderea unei noi bucatarii sau actualizarea echipamentelor si accesoriillor din vechea bucatarie, trebuie sa includa tavile gastronorm, esentiale pentru a depozita, a pregăti și a servii mâncarea. Un singur articol este suficient de versatil pentru a îndeplini toate cele trei sarcini- tava gastronorm. Tăvile Gastronorm sunt indispensabile în orice bucătărie profesionala. Acestea îndeplinesc mai multe roluri importante - principalul fiind conservarea alimentelor. Tăvile Gastronorm sunt, de asemenea, proiectate pe înălțimi, lățimi și adâncimi specifice, ceea ce le face ușor de depozitat și vă ajută să vă mențineți bucătăria organizată și eficientă.

Deși este clar că tăvile gastronorm sunt esențiale bucatariei tale, întrebarea este „ce tip ar trebui să alegeți – policarbonat sau inox?” Este una mai superioară decât cealaltă sau aveți nevoie de o combinație a ambelor?

Tăvi Gastronorm din policarbonat

Tăvile gastronorm din policarbonat sunt ușoare și in acelasi timp foarte rezistente. Tăvile pot fi negre sau transparente, dar multi bucatari le prefera pe cele transparente pentru ca facilitează identificarea conținutului fără a deschide capacul. Acest lucru ajută la accelerarea procesului de pregătire a alimentelor și este la îndemână atunci când in bucătărie se face inventarul.

Dar, cât de bine se comportă recipientele din policarbonat atunci când sunt expuse la căldură și frig? Ei bine, majoritatea tăvilor din policarbonat pot suporta temperaturi de la -40˚C la 100˚C. Unele mărci, cum ar fi Cambro, au dezvoltat tăvi care pot rezista la temperaturi și mai extreme, până la 190˚C.

Toate tăvile au capace pentru a menține alimentele proaspete și a păstra aroma acestora. Deoarece policarbonatul nu se îndoaie sau se deformează, acesta poate intra în contact cu aburul fără a deteriora exteriorul sau alimentele din interior.

Tăvile din policarbonat sunt destul de rezistente, ușoare și foarte igienice. Cu siguranță reprezinta un element esențial in bucătăria ta profesionala.

Tăvi Gastronorm din oțel inoxidabil

Tăvile de tip gastronorm din oțel inoxidabil joacă un rol vital în fiecare bucătărie.Unul dintre avantajele clare pentru oțelul inoxidabil este rezistența sa la căldură. În timp ce unele tăvi pot rezista până la 190˚C, oțelul inoxidabil poate fi încălzit la 280˚C plus. De asemenea, poate rezista si la temperaturi de îngheț.

Otelul inoxidabil este un produs robust și stabil. Este proiectat să dureze o viață întreagă și, în majoritatea cazurilor, va dura. De asemenea, este rezistent la coroziune, astfel încât, indiferent de câte ori vă treceți tava prin mașina de spălat vase, aceasta își va păstra aspectul.

De asemenea, aveți opțiunea de a adăuga tăvi perforate din oțel inoxidabil, care vă vor permite să încălziți cu abur mâncarea gătită, împiedicând uscarea acesteia. Tăvile din oțel inoxidabil gastronorm sunt stivuibile, la fel ca si policarbonatul, și sunt, de asemenea, destul de rezistente. Singurul lucru pe care nu îl puteți face cu oțelul inoxidabil este să îl puneți în cuptorul cu microunde.

Așadar, deși există câteva avantaje clare atât pentru tăvile gastronorm din policarbonat, cât și pentru cele din oțel inoxidabil, totul va depinde de alimentele pe care le servești și de modul în care le servești. La fel ca majoritatea bucătăriilor, probabil că veți prefera o combinație a ambelor.

Lancom are grija de afacerea ta si iti pune la dispozitie o gama completa de tavi gastronorm din policarbonat si otel inoxidabil, necesare oricarei bucatarii profesionale!

 

 

 

Cauti Gazduire Web? Alege Speedhost.ro

Cumparaturi Online

septembrie 30, 2022
Avantajele monociclului electric

Dacă mergeți în oraș, în special în zonele în care nu mai este permisă circulația mașinilor sau a vehiculelor, înseamnă că trebuie să vă bazați adesea fie pe transportul public, fie pe propriile picioare. Dar atunci când trebuie să te deplasezi în grabă și nu poți folosi transportul în comun pentru că este în impas […]

mai 28, 2022
Casti moto sau nu, aceasta-i intrebarea

De câţiva ani buni, sătui de zgomotul şi poluarea automobilelor, mulţi dintre oameni s-au întors la obiceiuri mult mai ecologice şi relaxante (care sunt chiar o necesitate în vremurile astea), unul  dintre ele fiind mersul pe motocicletă. O parte dintre ei însă au încercat să combine acest lucru şi cu un peisaj frumos şi cu […]

iunie 18, 2021
Cumparaturi online: Sutien alb bretele detasabile

Va propunem urmatorul produs Sutien alb bretele detasabile. Avem oferta perfecta pentru tine de la Meli Melo Exclusiv Online pretul produsului este 12.0 lei. Produsul face parte din categoria Haine , incaltaminte, accesorii fashion / Lenjerie intima . Sutien alb, bretele detasabile. Are doua seturi de bretele, albe si transparente, suficient de late pentru a […]

iunie 18, 2021
Cumparaturi online: Portofel galben clapeta dubla

Va propunem urmatorul produs Portofel galben clapeta dubla. Avem oferta perfecta pentru tine de la Meli Melo pretul produsului este 69.99 lei. Produsul face parte din categoria Genti si portofele / Portofele . Tip produs: Portofel  Material: Poliuretan Culoare: Galben Compozitie: -Exterior: 95% Poliuretan, 5% Aliaj zinc -Interior: 100% Poliester Sistem inchidere: Capsa, Fermoar Buzunare: […]

iunie 18, 2021
Cumparaturi online: Rucsac gri cu buzunar multicolor

Va propunem urmatorul produs Rucsac gri cu buzunar multicolor. Avem oferta perfecta pentru tine de la Meli Melo pretul produsului este 99.99 lei. Produsul face parte din categoria Genti si rucsacuri / . Tip produs: Rucsac Material: Poliuretan Culoare: Gri Compozitie: -Exterior: 80% Poliuretan, 10% Aliaj zinc, 10% Acrilic -Interior: 100% Poliester Sistem inchidere: Fermoar […]

iunie 18, 2021
Cumparaturi online: Geanta mustar din piele ecologica cu esarfa

Va propunem urmatorul produs Geanta mustar din piele ecologica cu esarfa. Avem oferta perfecta pentru tine de la Meli Melo pretul produsului este 149.99 lei. Produsul face parte din categoria Genti si portofele / Genti casual . Tip produs: Geanta Material: Poliuretan Culoare: Mustar Compozitie: -Exterior: 95% Poliuretan, 5% Aliaj zinc -Interior: 100% Poliester Sistem […]

Vezi toate produsele recomandate de Cosimo.ro
melimeloparis.ro