Shakira „o rupe” cu Pique

Shakira „o rupe” cu Pique

Păreau să fie cuplul perfect, dar dincolo de lumina reflectoarelor în care străluceau cei doi la fiecare apariție publică, situația nu era chiar atât de roz. Presa catalană și cea din Columbia titrează ca sigură despărțirea dintre Shakira și Gerard Pique.

Ultimele zile au fost unele care au adus rumoare în jurul situației cuplului. Zvonurile care circulau vorbeau despre probleme între Shakira și Pique. Totul a culminat cu momentul în care a apărut speculația conform căreia Shakira s-ar fi și mutat din casa din Barcelona în care locuia alături de fotbalist.

Cei doi au avut ultima apariție împreună în luna iulie, în Argentina, unde au participat la nunta coechipierului lui Pique de FC Barcelona, Lionel Messi cu Antoanella Roccuzzo.

Niciunul dintre cei doi nu a comentat știrile, dar surse din anturajul cântăreței spun că decizia de a pune capăt relației îi aparține.

Shakira și Pique formează un cuplu de la Cupa Mondială de Fotbal din 2010 din Africa de Sud și au împreună doi copii Milan și Sasha de 4, respectiv 2 ani.

Foto:Eonline.com

Facebook Comments
Comenteaza folosind FaceBook