cupio.ro/

Sfaturi practice pentru îngrijirea pantofilor/adidașilor

Gazduire Web & domenii - speedhost.ro

Cum arată adidașii Puma pe care acum două săptămâni i-ai cumpărat? Nu prea bine, nu? Dar pantofii de lac? Și-au pierdut și ei din strălucire. Hai să-ți spunem un secret: încălțămintea de bărbați trebuie întreținută. Și da, o să necesite ceva efort din partea ta.

 

În cazul în care nu-ți permiți să-ți schimbi adidașii de bărbați sau pantofii eleganți o dată la câteva luni, o să te intereseze deosebit de mult ghidul de mai jos. Aplică sfaturile noastre și o să vezi cât de bine arată vechii tăi adidașii Puma. Poate chiar mai bine decât o pereche nouă!

 

Folosește un prosop pentru adidași

 

Începem cu situația în care adidașii Puma nu-s atât de murdari. Deci nu trebuie să scoți încă artileria grea. Pune mâna pe perie și curăță murdăria superficială. Dacă erau doar murdari de praf, această operațiune va fi suficientă. În caz contrar, mergi mai departe. Folosirea periei este o idee bună și pentru pantofii obișnuiți.

 

Scoate tălpicii și șireturile și curăță-le separat. Apoi folosește un prosop, bine umezit și curăță adidașii. Freacă petele ferm, nu violent, și nu uita nici de găurile pe unde intră șireturile. La final, alege un prosop mai fin ca să-ți usuci adidașii. Îi lași la uscat la temperatura camerei și vezi a doua zi cum arată. Profita de ofertele Genius de la Emag si comanda adidasi Puma barbati la preturi speciale!

 

 

Combate mirosul neplăcut

 

Acum pantofii tăi miros excepțional, dar poți spune același lucru după o zi lungă de muncă? Daca nu, uite ce poți face: aplică șampon uscat pe picioare. Sau, mai simplu, dă cu puțin spray în pantofi. Există odorizant special pe care-l poți cumpăra de la magazin.

 

N-ai așa ceva la îndemână? Mirosul neplăcut poate fi combătut și cu pudra de bebeluși.

 

Folosește pasta de dinți

 

 

Probabil tot despre adidașii Puma vorbim. De data asta albi. Și totuși, toate tipurile de pantofi, fie ei sport sau nu, pot fi curățați cu ajutorul pastei de dinți. Atenție însă, pasta trebuie să fie în totalitate albă. Dacă ea conține diverse geluri de altă culoare, va putea afecta culoarea pantofilor. Și da, evită să cureți așa pantofii din piele întoarsă.

 

Sacrifică o periuță de dinți și stoarce puțină pastă pe ea. Freacă pantofii cu putere, mai ales în zonele foarte murdare. Apoi așteaptă timp de cel puțin 20 de minte, ca pasta să se usuce. După acest răstimp folosește o cârpă umedă pentru a curăța pantofii. Când se usucă vor arăta cu siguranță mai bine!

 

Bagă adidașii la mașina de spălat

 

 

Atenție, paragraful ăsta face referire doar la adidași și pantofii sport. Deci abține-te să bagi pantofii clasici în mașină. Rezultatele ar putea fi destul de neplăcute. Revenind la adidași, ai grijă să scoți șireturile, dar și branțurile, dacă ele sunt detașabile.

 

Apoi clătește adidașii sub un jet de apă și încearcă să scapi de nisip, pietre mai mici sau alt tip de murdărie care s-a lipit de tălpi. Poți spăla șireturile și branțurile alături de adidași, dar ai grijă să-i împachetezi într-o plasă de rufe ca să nu se lovească de tambur sau între ei. Apropo, nu mai mult de două sau trei perechi într-o singură spălare, tamburul nu trebuie să fie plin. Selectează modul de spălare pentru pantofi sport, dacă ai așa ceva. Nu mai mult de 30 sau 40 de grade pentru temperatură!

 

După spălare, ai grijă ca adidașii să se usuce la temperatura camerei. Există uscătoare speciale pentru pantofi, să-i pui pe calorifer nefiind o alegere înțeleaptă.

 

Ia zi, cum arată acum?

 

melimeloparis.ro