Se poate ca o proteina din salata sa ajute mai repede la vindecarea oaselor rupte?

Oasele se vindeva mai incet la oamenii care sufera de diabet , dar cercetatorii lucreaza la descoperirea unei terapii care ar reprezenta un ajutor real. Experimentele pe soareci arata o posibila promisiune.

Oamenii care sufera de diabet nu doar ca prezinta un risc in ceea ce priveste ruperea oaselor dar de asemenea se vindeca mai greu decat majoritatea populatiei.

Cercetatorii de la Universitatea Pensilvania din Philadelphia lucreaza pentru a descoperi o terapie care ar putea ajuta oamenii care sufera de diabet sa se vindece mai repede.

Centrele pentru Boli și Prevenire (CDC) estimează că 30,3 milioane de persoane din Statele Unite - sau 9,4% din populație - au diabet. CDC, de asemenea, scrie că 84,1 milioane de oameni au prediabet, care se poate dezvolta în diabetul de tip 2 în termen de 5 ani, dacă este lăsat netratat.

Deoarece persoanele care suferă de diabet au un risc mai mare de fractură și o rată mai mică de reparație osoasă, medicii consideră că vindecarea oaselor rupte este o provocare semnificativă.

În prezent, o persoană cu diabet și fractură are nevoie de injecții periodice și vizite la spital, ceea ce, spun cercetătorii, duce la o conformitate scăzută.

Dr. Henry Daniell de la Medicina dentară Penn - autorul corespunzător lucrării publicate în revista Biomaterials - spune că echipa a căutat o soluție accesibilă, confortabilă și posibilă de făcut acasă.

Cercetarea se bazează pe lucrările experimentale de pionierat efectuate de Daniell de zeci de ani pentru a produce o alternativă orală accesibilă la tratamentul cu insulină prin plante.

În ultimii 50 de ani, injecțiile de insulină umană recombinată, făcute în drojdie sau bacterii, au salvat milioane de vieți, dar aceste produse nu sunt accesibile pentru mai mult de 90% din populația diabetică globală”, a declarat Daniell pentru Medical News Today.

Insulina este un hormon proteic pe care îl produce pancreasul. Ajută organismul să transforme glucoza în energie. Fără acesta, ca în diabet, glucoza se poate acumula, ceea ce duce la riscuri grave pentru sănătate.

Insulina este costisitoare pentru a fi produsa și foarte instabilă, necesitând depozitarea și transportul la rece, precum și injecții sterile. Iar livrarea pe ac a fost singura opțiune de 50 de ani.

„Deci, obiectivul administrării orale de medicamente proteice este de a le face accesibile și convenabile”, a spus Daniell.

Sursa: Medicalnewstoday.com

Cumparaturi Online

iunie 12, 2021
Cumparaturi online: Ceai Salvie 20dz

Va propunem urmatorul produs Ceai Salvie 20dz. Avem oferta perfecta pentru tine de la FARES pretul produsului este 3.9 lei. Produsul face parte din categoria / . FARES Ceai Salvie 20dz Mai multe detalii legate de produs si optiunea de comanda online - click aici

iunie 12, 2021
Cumparaturi online: Dvr Stem Prostata 60cps

Va propunem urmatorul produs Dvr Stem Prostata 60cps. Avem oferta perfecta pentru tine de la DVR PHARM pretul produsului este 48.9 lei. Produsul face parte din categoria / . DVR PHARM Dvr Stem Prostata 60cps Mai multe detalii legate de produs si optiunea de comanda online - click aici

iunie 12, 2021
Cumparaturi online: Hapciu Solubil (R30) 12 Plicuri

Va propunem urmatorul produs Hapciu Solubil (R30) 12 Plicuri. Avem oferta perfecta pentru tine de la FARES pretul produsului este 28.9 lei. Produsul face parte din categoria / . FARES Hapciu Solubil (R30) 12 Plicuri Mai multe detalii legate de produs si optiunea de comanda online - click aici

iunie 12, 2021
Cumparaturi online: Ulei de Ricin Presat la Rece 100ml

Va propunem urmatorul produs Ulei de Ricin Presat la Rece 100ml. Avem oferta perfecta pentru tine de la HERBAVIT pretul produsului este 8.9 lei. Produsul face parte din categoria / . HERBAVIT Ulei de Ricin Presat la Rece 100ml Mai multe detalii legate de produs si optiunea de comanda online - click aici

iunie 12, 2021
Cumparaturi online: Fasole Kidney Rosie In Doza Ecologica/Bio 400g

Va propunem urmatorul produs Fasole Kidney Rosie In Doza Ecologica/Bio 400g. Avem oferta perfecta pentru tine de la RAPUNZEL pretul produsului este 9.35 lei. Produsul face parte din categoria / . Cantitate: 100 g<br />Energie (kj/kcal): 267kj / 64kcal<br />Grasimi: 0.5 g<br />din care acizi grasi saturati: 0.1 g<br />Carbohidrati: 7.6 g<br />din care zaharuri: […]

iunie 12, 2021
Cumparaturi online: Propolis Vitamina C Cu Echinacea si Stevie 40cpr

Va propunem urmatorul produs Propolis Vitamina C Cu Echinacea si Stevie 40cpr. Avem oferta perfecta pentru tine de la ALEVIA pretul produsului este 14.0 lei. Produsul face parte din categoria / . ALEVIA Propolis Vitamina C Cu Echinacea si Stevie 40cpr Mai multe detalii legate de produs si optiunea de comanda online - click aici

Vezi toate produsele recomandate de Cosimo.ro
melimeloparis.ro