Scandalul Harvey Weinstein aduce noi declarații. Celebrul producător hărțuia femei încă de la începutul carierei

Scandalul Harvey Weinstein aduce noi declarații. Celebrul producător hărțuia femei încă de la începutul carierei

Paula Wachowiak, acum în vârstă de 62 de ani spune că este printre primele victime ale lui Harvey Weinstein. Femeia susține că acesta ar fi apărut gol în fața ei, într-o cameră de hotel în timpul filmărilor pentru filmul horror, The Burning.

La vremea respectivă Paula Wachowiak lucra ca intern pentru Weinstein. Episodul s-a petrecut în camera de hotel a producătorului în timp ce interna naivă s-a dus să ia un dosar necesar pentru a-și finaliza sarcinile zilnice. În momentul în care a intrat în cameră l-a văzut pe Weinstein care avea doar un prosop în jurul taliei. Imediat, bărbatul a lăsat prosopul și și-a ascuns părțile intime doar cu dosarul de care avea nevoie Paula.

Bineînțeles, Paula a rămas șocată, dar Weinstein, dezinvolt s-a întins pe pat și a început să pună întrebări legate de cheltuielile făcute cu producția filmului.

Paula Wachoeiak este doar una dintre victimele lui Weinstein. Aproape zilnic apar actrițe și femei care au lucrat sau lucrează în industria filmului de la Hollywood cu noi acuzații.

Facebook Comments
Comenteaza folosind FaceBook