Sănătatea în Focus - Atenția și memoria se antrenează

În ultimii ani copiii noștri au adormit și s-au trezit cu ecranele lângă ei. Chiar și noi, adulții, am profitat excesiv de tehnologie, iar astăzi începem să observăm și dezavantajele care vin la pachet cu aceste beneficii. Acesta este principalul motiv pentru care ne-am dorit să discutăm cu un specialist în sănătatea sistemului nervos.

În cadrul acestei ediții a podcastului nostru educativ, Sănătatea în Focus, cu tema „Atenția și memoria se antrenează”, vom încerca să înțelegem care sunt sabotorii atenției, ce ingrediente ajută memoria și cum putem avea grijă de mintea noastră pentru a funcționa la parametrii de care avem nevoie.

Expert: ‍⚕ Dr. Armand Frăsineanu - medic primar neurolog

Teme discutate:

Exista deficit de atenție și la adulți?
Care sunt sabotorii atenției?
Ce factori influențează în mod pozitiv cogniția, memoria, atenția?
Ce este fitness-ul mental?
Ce înseamnă un somn de calitate?
Este peștele benefic pentru sistemul nervos?
Ce micro și macronutrienți susțin sistemul nervos?

Recomandări în procesul de învățare:

De ce uităm?
Ce ingrediente ajută memoria?
Cum învățăm mai repede?

Suplimente alimentare din portofoliul Secom care ajută la sustinerea sistemului nervos:

Neuro Optimizer® 60cps
Krill Oil
Cod Liver Oil
Multi Vitamin & Mineral
Folic Acid 800mcg 30cps

Podcastul a fost transmis ÎN PREMIERĂ pe pagina noastra de Facebook (cât și pe canalul de YouTube Secom Healthcare România), joi – 22 septembrie, de la ora 20:00.

Nu uita să intri pe https://campanii.secom.ro/sanatatea-in-focus/ și să te abonezi la podcast, pentru a nu rata următorul episod.

Sănătatea în Focus este un proiect educativ avizat despre sănătate și prevenție. În cadrul emisiunii, îți oferim informații medicale bine documentate, de la experți avizați, ca să poți lua cele mai bune decizii pentru sănătatea ta și a familiei tale. Sperăm ca recomandările oferite de specialiștii invitați să îți fie de folos și Sănătatea în Focus să devină sursa ta bună de sănătate, locul unde mergi când ai nevoie de informații medicale de încredere.

#SecomHealthcare #SanatateaInFocus #Atentie #Memorie #SistemNervos

Sursa: Youtube / Secom Healthcare

Cumparaturi Online

Vezi toate produsele recomandate de Cosimo.ro
melimeloparis.ro