Dacă primești vreodată provocarea din partea prietenilor de a pregăti un aperitiv din câteva ingrediente, venim către tine cu o propunere delicioasă: salami bites din producele cu eticheta curată Cris-Tim. Pentru această rețetă, noi am folosit Salam Sinaia Cris-Tim și Salam Bănățean Cris-Tim. Produsele nu conțin gluten, soia, monoglutamat de sodiu adăugat, arome artificiale sau MDM. Ce înseamnă asta?
Cris-Tim oferă garanția că și persoanele afectate de intoleranță la gluten se pot bucura fără grijă de produsele din portofoliu. Peste 80 de produse din portofoliul Cris-Tim sunt certificate Gluten Free de către Asociația Romana pentru Intoleranta la Gluten (ARIG). Acest lucru înseamnă că produsele pe care apare simbolul Spicului Tăiat sunt făcute într-un mediu controlat, pe o linie dedicată, din ingrediente care, la rândul lor, sunt fără gluten.
La Cris-Tim se pune carne în produse și nu o înlocuiesc cu soia. Carnea este cel mai scump ingredient dintr-un produs, iar Cris-Tim își asumă că indiferent de situație, oferă consumatorilor produse pe baza de carne fără alți substituenți. Proteinele din soia sunt folosite în scopul înlocuirii proteinelor animale (carne), iar derivatele din soia, datorită puterii de hidratare se pot utiliza în tehnologia de fabricație a unor preparate din carne (ex: mezeluri). De asemenea, soia poate fi un alergen pentru anumiți consumatori.
În produsele Cris-Tim se folosesc numai condimente naturale cât și materie primă (carne) de înaltă calitate pentru a da gustul incontestabil al produselor.
Sursa: Youtube / Ce se întâmplă, doctore?