Practica un sport si uita de boala!

Practica un sport si uita de boala!

Sportul are beneficii pentru tot corpul omenesc, fiind eficient atat ca si tratament cat si ca preventia pentru o boala. Va poate imbunatati memoria si concentrarea, va ajuta la problemele cu somnul, la cele legate de boli de inima, reducand tensiunea si nivelul de colesterol, rezolva probleme sexuale, cum ar fi disfunctia erectila sau ridicarea libidoului.

Chiar si in cazul cancerului, studiile arata ca practicarea unui sport are efecte fantastice de reducere a suferintei. Potrivit unor studii mai noi, inflamatia corpului intalnita in toate bolile cronice, este redusa prin practicarea unui sport in mod regulat.

Daca ne gandim la cati bani se cheltuie anual pe medicamente ne dam seama, ca a face miscare este o solutie demna de luat in considerare, mai ales pentru ca este gratuita si la indemana oricui.

Nimeni nu ne poate promite ca exercitiul fizic ne vindeca in totalitate de boli, dar un lucru este cert si anume ca medicamentul numit sport poate ajuta la prevenirea si chiar alinarea simptomelor unei afectiuni de care suferim.

Sursa: Slate.com

Facebook Comments
Comenteaza folosind FaceBook