Kim Kardashian critică aptitudinile de tată ale lui Kanye West

Kim Kardashian critică aptitudinile de tată ale lui Kanye West

West a a fost absent din viața de familie de când a apărut pe lume Chicago. Kim penalizează atitudinea de „tată absent” a lui West și îl somează să-și revizuiască atitudinea de părinte, scrie RadarOnline.com, conform unei surse care a divulgat informația în exclusivitate pentru publicație.

Sursa apropiată familiei povestește că West abia a schimbat un scutec de când s-a născut Chicago. Kim a fost nevoită să preia sarcinile de părinte și se trezește noapte ori de câte ori este nevoie pentru a o adormi pe fetiță.

Această atitudine a lui Kanye este sancționată de Kim care ar dori să-și vadă soțul mai implicat. West trăiește cu impresia că și-a îndeplinit obligațiile de părinte după ce a angajat oameni specializați să-i îngrijească pe cei mici.

Se pare că cei doi ar avea și probleme în cuplu. Dorm în paturi separate de câteva săptămâni și Kanye pare din ce în ce mai detașat de Kim. Un comportament similar era să ducă la divorț nu mai departe de anul trecut, povestește aceeași sursă din apropierea familiei.

Facebook Comments
Comenteaza folosind FaceBook