Jonathan Pryce, starul din Game of Thrones devine Prințul Filip în următoarele 2 sezoane din serialul The Crown

Jonathan Pryce, starul din Game of Thrones devine Prințul Filip în următoarele 2 sezoane din serialul The Crown

Deja popularul serial Netflix, The Crown, care urmărește viața Reginei Elisabetei a II-a a Marii Britanii trece printr-o schimbare majoră a echipei de actori pentru sezoanele cinci și șase.

Conform publicației Deadline, Tobias Menzines, actorul care l-a intepretat pe Prințul Filip în sezoanele al doilea și al treilea va fi înlocuit de către starul din Game of Thrones, Jonathan Pryce, care va intra în rol pentru următoarele două sezoane.

Pryce va juca alături de Imelda Stauton, actrița aleasă să o joace pe Regina Elisabeta a II-a. Aceasta va prelua rolul de la Olivia Colman.

Cea mai recentă apariție a lui Pryce a fost în producția Netflix The Two Popes, unde a jucat alături de Anthony Hopkins. Pentru această performanță a și obținut o nominalizare la Premiile Oscar.

În sezoanele cinic și șase ale The Crown va juca și Lesley Manville care urmează să o joace pe Prințesa Margareta, rol pe care îl va prelua de la Helena Bonham Carter.

Primele trei sezoane ale serialului sunt disponibile pe Netflix, urmând ca sezonul al patrulea să fie lansat în această toamnă.

 

Facebook Comments
Comenteaza folosind FaceBook