Jennifer Lopez donează 1 milion de dolari pentru victimele uraganului din Puerto Rico

Jennifer Lopez donează 1 milion de dolari pentru victimele uraganului din Puerto Rico

 

Jennifer Lopez a anunțat că donează 1 milion USD pentru ajutorarea victimelor uraganului din Puerto Rico la doar câteva zile după ce a spus că nu mai are vești de la membri ai familiei care locuiesc acolo.

În cadrul unei conferințe de presă susținute duminică la New York, artista în vârstă de 48 de ani, a spus că, alături de iubitul ei Alex Rodriguez fac eforturi susținute în cercurile lor de cunoscuți din show biz, sport și din rândul oamenilor de afaceri, astfel âncât să adune o susținere cât mai importantă pentru cei afectați de uragan. Alex Rodriguez este din Republica Dominicană, afectată la rândul ei de fenomene meteo extreme.

Născută în Bronx din părinți portoricani, Jennifer Lopez a postat și un anunț emoționant pe Instagram în cursul zilei de vineri, 22 septembrie, în care își încuraja fanii de pe rețeaua de socializare să ajute și ei cum pot oamenii loviți de furia naturii.

Uraganul Maria care a făcut ravagii în Puerto Rico este cel mai puternic din 1932. Conform CNN, numărul decedaților a ajuns la 10, iar milioane de omeni au rămas fără curent electric. Responsabilii spun că ar putea dura luni până vor reuși să restaureze rețeaua.

Alte vedete care și-au anunțat ajutorul pentru Puerto Rico sunt Marc Anthony, fostul soț al lui Jennifer Lopez și Ricky Martin.

Foto: The Hollywood Reporter

Facebook Comments
Comenteaza folosind FaceBook