Idei de petrecere a zielei indragostitilor fara cheltuieli

Idei de petrecere a zielei indragostitilor fara cheltuieli

Ziua de 14 februarie, Valentine’s Day, este prilej de mare bucurie pentru toate cuplurile de indragostiti din Romnaia si din intreaga lume. Valentine’s Day este poate ocazia unica de a arata iubirea netarnirita pe care o porti fata de persoana draga. Iubirea este un sentiment sublim, de departe mult mai valoros decat toate cadourile, florile oferite sau de patrecerile la care iei parte. Pentru cuplurile de indragostiti cu un buget redus, specialistii in relatia de cuplu au identificat cateva idei de petrecere a acestei zilei absolut magnifice.

Cheltuielile vor fi minime, clipele petrecute vor fi traite la intensitate maxima, iar cei doua parteneri se vor bucura de cateva momente romantice, savurate in doi.

Umple camera cu mesaje de dragoste

Ce poate fi mai frumos decat sa iti exprimi sentimentele prin cuvinte alese cu multa delicatete? Asadar, poti oferi o surpriza frumoasa partenerului sau partenerei umpland camera cu biletele pe care sa scrii cele mai frumoase declaratii de dragoste. Poti pune biletele de dragoste in portofel, in buzunar, in masina, in sertar sau, de ce nu, chiar in cutia postala. Este o idee ieftina, originala, si care da roade! Rezultatele asteptate vor fi in masura sa iti satisfaca efortul depus.

O plimbare romantica

Iubirea creste in intensitate atunci cand petreci cat mai mult timp impreuna. De aceea, o idee de petrecere a zilei indragostitilor, fara a face un efort financiar semnificativ, este o idee de plimbare romantica. Si, chiar daca este un pic frig acasa, nu trebuie sa va temeti din aceasta cauza. Aveti prilejul de a discuta despre voi, despre relatia voastra si despre toate lucrurile marunte care va macina.

Surprindeti-va cu micul dejun la pat

idei de petrecere ziua indragostitilor
Sursa: go.activecalendar.com

Daca deja aveti o relatie matura si locuiti de ceva timp impreuna, ziua de Sfantul Valentin este cea mai buna ocazie de a reaprinde flacara iubirii. Si cum puteti incepe ziua mai frumos decat servind un mic dejun apetisant direct dupa ce va treziti. Veti reusi sa suprindeti partenerul in felul acesta. Si nu este mare inginerie. O omleta in forma de inimioara, cateva felii de paine in forma de inimioara, si cateva fructe vor forma un mic dejun cu adevarat apreciat de catre iubitul sau iubita ta.

Asadar, indraneste sa fii inventiv si sa creezi cateva idei de petrecere a zilei de Sfantul Valentin cu adevarat originale.

O seara romantica in care sa faceti ce va doriti- idei de petrecere de Valentine’s Day

Ziua indragostitilor poate fi un bun prilej de -ai da ocazia sa isi afirme personalitate. De aceea, nu ezita sa petrecti o seara romantica, in doi, in care el sau ea sa aleaga cea mai potrivita varianta. Un film, un masaj, un preparat gatit pot fi tot atatea idei de petrecere a zilei indragostitilor si de a va condimenta un pic relatia.

 

Facebook Comments
Comenteaza folosind FaceBook