Foloseste produse naturale pentru o piele de invidiat

Foloseste produse naturale pentru o piele de invidiat

Stiai ca cele mai bune remedii pentru piele pot fi gasite chiar in bucataria ta? Inainte de a cheltui o avere pe tot felul de produse cosmetice artificiale, incearca aceste metode naturale  si vezi ce rezultat obtii intr-un timp foarte scurt.

1. Otetul de mere

Nu este doar un produs minune care ajuta digestia, otetul de mere poate reduce de asemenea punctele rosii si exfoliaza pielea. Amesteca o lingurita de otet de mere cu trei lingurite de apa si tamponeaza usor pielea afectata.

2. Bicarbonatul de sodiu

Cu siguranta ai pastrat niste bicarbonat de sodiu pe acasa de ultimul tort pe care ai incercat sa-l faci sau poate l-ai folosit pentru a curata o pata de grasime. Dar stiai ca bicarbonatul de sodiu te poate ajuta sa usuce cosurile? Amesteca o lingurita de bicarbonat de sodiu cu doua linguri de apa si aplica direct pe locurile problematice.

3. Mierea de Manuka

Mierea de Manuka este un produs miraculos cu o vasta paleta de beneficii. Unul dintre acestea este distrugerea bacteriilor daunatoare de pe pielea ta. Aplica mierea pur si simplu cu un tampon de bumbac pe pielea cu probleme.

4. Lamaia

Lamaia are puternice proprietati antibacteriene. Aceasta inseamna ca este folosita pentru a dezinfecta zona din jurul petelor de pe piele, prevevind alte eruptii. Stoarce niste lamaie intr-un bol si aplica pe zona dorita.

5. Gheata

Una dintre cele mai ieftine metode pentru a reduce roseata si inflamatia pielii este gheata invelita intr-un material subtire si aplicata pe locul afectat. Gheata este si trucul folosit de fotomodelul Kate Moss. Daca folosesti gheata dupa o sedinta de tratament cu ser, capilarele pielii se vor restrange, ajutand ingredientele sa intre mai adanc in piele.

Sursa: Glamourmagazine.co.uk

Facebook Comments
Comenteaza folosind FaceBook