Farmec de vedeta? 3 aspecte de care sa tii cont

Farmec de vedeta? 3 aspecte de care sa tii cont

Ai aer de vedeta? Iti doresti sa te faci remarcata si sa radiezi in fata celor din jurul tau? Nimic mai simplu! Daca vedetismul ti-a patruns pana in madularele oaselor, este momentul sa iei atitudine si sa te simti o persoana importanta chiar in pielea ta! Daca vrei sa ai farmec de vedeta, iata care sunt cele 3 lucruri de care ar trebui sa tii cont pentru a fi, cu adevarat, apreciata:

 Ai grija de look-ul tau!

Farmecul de veteta depinde, in mare masura, de maniera in care arati si de importanta pe care o acorzi ingrijirii tale. Inainte de a deveni vedeta, este esential sa arati impecabil. De aceea, daca esti femeie in toata firea si vedeta in devenire, aspectul fetei tale,si a corpului, in ansamblul sau, ar trebui sa fie impecabil.

Asadar, nu incape nicio urma de indoiala ca un fond de ten, fie el chiar si discret, un ruj rosu strident, care sa iti puna in relief conturul buzelor apetisante si carnoase, un rimel negru care sa iti alungeasca genele sunt lucruri de baza pe care este neaparat nevoie sa nu le treci cu vederea.

Daca vrei sa ai cu adevarat farmec de vedeta, poti apela la un specialist al machiajului, care iti va sugera cea mai buna modalitate de a-ti ascunde imperfectiunile. Si de ce sa ratezi o astfel de ocazie? Nu iti doresti sa fii apreciata si respectata? Nu iti doresti, cumva, sa afisezi un aer de farmec de vedeta?

Asadar, mingea este in terenul tau, iar numai tu detii cheia care sa iti deschida poarta succesului.

O coafura moderna

Atunci cand iti impui sa afisezi un farmec de vedeta, este importanta ca parul tau sa aiba o tenta moderna. De aceea, o coafura care sa depaseasca granitele standardului te poate pune mai bine in evidenta.

farmec de vedeta
Sursa: adevarul.ro

Pentru a avea farmec de vedeta, poti apela cu succes la una dintre coafurile in voga ale anului acestuia. Buclele, coditele impletite, parul lung sunt doar 3 dintre caracteristicile care iti pot schimba parul la 180 de grade! Asa ca, ce ai zice de o coafura cu coc dezordonat sau de una cu bucle lejere? Nu vrei sa depasesti granitele stilului retro in care te-ai cufundat de atata amar de an? Daca da, poate ca ti s-ar potrivi de minune stilul impletiturilor cu atitudine sau poate chiar noua tendinta in hair style de coada de cal, mai ales in situatia in care esti adepta parului lung!

Poate ca o vizita la un hair stylist ti-ar prinde de minune. El ar fi in masura sa iti sugereze coafura care ti se potriveste in functie de particularitatile tale fizice.

Atitudine de vedeta

Daca iti propui sa ai farmec de vedeta, trebuie sa ai o atitudine care sa te reprezinte. Persoanele puternice, cu personalitate, care stiu sa se impuna, au intotdeauna succes in relatia cu ceilalti.

Cand esti vedeta, pe langa atitudinea impunatoare, trebuie sa denoti si o atitudine de discretie. O persoana publica va detine toate secretele pentru a impartasi din viata privata doar ceea ce este esential. Iar micile amanunte intime vor fi tinute in mare secret. Ca doar nu vrei ca viata ta privata sa fie pusa chiar pe tava!

Facebook Comments
Comenteaza folosind FaceBook