Esti pregatit pentru senzatii tari pe motocicleta?

Cum vremea calda a inceput sa isi faca prezenta, riderii pasionati pe pilotatul vehiculelor pe doua roti au inceput sa ia cu asalt soselele marilor orase, principalele autostrazi si drumuri nationale ale tarii.

Kymco este o marca de motociclete cu vestigii importante si cu o activitatea extrem de profitabila, daca este sa tinem seama de numarul mare de clienti fideli cu care se mandreste. Cand pronunti numele aceste companii nobile producatoare de piese scutere, accesorii si altele asemenea, mergi cu gandul la cei 3000 dea angajati care asigura intreg fluxul companiei, dar si la cele peste 570000 de scutere vandute annual de catre renumitul concern taiwanez.

In schimb, atunci cand pleci la drum, sunt importante 2 lucruri: sa iti comanzi din timp echipament moto potrivit tie (protectii gen casca, manusi dar si un rucsac moto) si sa ai pregatite anvelopele de sezon (iarna/vara).

Depozitarea anvelopelor de sezon intr-un spatiu care sa asigure durabilitatea si prevenirea uzurii este esentiala pentru orice rider, indiferent de experienta sa de pilotaj, de marca motocicletei sau a anvelopelor moto detinute.

Chiar daca vorbim despre un set de anvelope moto 190/55zr17, deteriorarea acestora are drept implicatie directa imbatranirea natura, oxidarea si descompunrea materialului din care este fabricat cauciucul.

Deteriorarea anvelopelor poate avea multiple cauze: un mediu prea umed, actiunea agresiva a razelor ultraviolete, conditiile improprii de depozitare, folosirea anvelopelor de iarna pe durata verii, care distruge stratul de suprafata al cauciucului.

In momentul in care incepi sa folosesti anvelopele, uleiului diu componenta acestora vin in contact cu suprafata exterioara pentru a le proteja de lumina ultravioleta, prevenindu-le de pierderea elasticitatii.

De aceea, este extrem de important sa depozitezi anvelopele  intr-un spatiu uscat, racoros, care sa asigure o folosire prelungita timp de mai multi ani.

Cumparaturi Online

Vezi toate produsele recomandate de Cosimo.ro
melimeloparis.ro