Emisiune Secom, Sănătatea în Focus: Cum ne-a schimbat pandemia stilul de viață?

Emisiune Secom, Sănătatea în Focus: Cum ne-a schimbat pandemia stilul de viață?

În cadrul ediției a 11-a Sănătatea în Focus am abordat sănătatea dintr-o perspectivă ușor diferită, indirectă. Am discutat mai puțin despre sănătatea fizică sau emoțională și ne-am concentrat pe felul în care ne-a schimbat pandemia modul de viață – locul în care trăim, alimentația, relațiile cu familia, colegii și prietenii, atitudinea față de sănătate, față de școală și cum au fost afectați copiii și adolescenții.

A fost o discuție interesantă alături de Alexandru Dincovici – antropolog, lector asociat la Departamentul de Sociologie al Facultăţii de Ştiinţe Politice, Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative și doctor în sociologie din 2013. Predă cursul de Antropologie a Corpului în cadrul Masterului de la SNSPA.

Sănătatea în Focus este un proiect educativ Secom care își propune să ofere informații și sfaturi documentate de la experți (din domeniul medical, sportiv, educațional, etc) persoanelor preocupate de un stil de viață sănătos, pentru a-i ajuta să aibă un comportament responsabil, preventiv față de propriu organism si să își dezvolte obiceiuri sănătoase.

Pentru a afla data și tema următoarei ediții Sănătatea în Focus, accesați https://www.facebook.com/SecomRomania/

Sursa: Youtube / Secom Romania

Facebook Comments
Comenteaza folosind FaceBook