Dragostea in functie de zodie: cat timp iti ia ca sa te indragostesti in functie de zodia ta?

Suntem în luna martie, luna inceputului de primavara. Dragostea plutește în aer și atmosfera aceasta te face să visezi. Și poate chiar să te îndrăgostești. Știi tu, fluturi în stomac, visatul cu ochii deschiși. Ei bine, dragostea se manifestă diferit la fiecare dintre noi.

La fel și îndrăgostitul. Astăzi noi îți spunem cum se manifestă fiecare zodie când vine vorba de îndrăgostit. Cât timp îți ia ție?

BERBEC

Poate părea surprinzător, dar Berbecii se îndrăgostesc foarte repede. Poate și datorită firii lor aventuroase, care iubește provocările. Cert este că li se aprind călcâiele destul de repede. Însă la fel de repede se pot și răzgândi, asta de obicei datorită fricii lor de a-și asuma angajamente.

Taur

Pentru taur, dragostea este la ea acasa. Taurul se numără printre zodiile care se îndrăgostesc cel mai ușor. Mereu sunt în căutarea unei persoane căreia să se poată dedica cu totul, căreia să îi ofere inima și pe care să o cucerească cu gesturile sale. Atenție, nu toată lumea este la fel de entuziasmată ca tine.

Gemeni

Maeștrii flirtului de multe ori nu își dau seama când cad în capcana îndrăgostitului. Nu îți face griji, nu trebuie să fii mereu în postura de cuceritor. Te îndrăgostești și tu destul de des și de multe persoane. Recunoaște, îți place să fii îndrăgostit! Deci, pentru gemeni, dragostea poate fi sinonima cu o simpla joaca.

Racul

Racii se îndrăgostesc extrem de repede. Îți ține cineva ușa de la intrare, îți oferă cineva scaunul, un compliment aici, un zâmbet acolo, până și cele mai mici gesturi te fac să te gândești foarte departe și să ți se pună pata. Deși a mai fost rănit în trecut, acest lucru nu îl oprește din a simți din nou fiorii pe care dragostea ii da.

Leul si dragostea bazata pe incredere

Nevoia de control și siguranță te opresc din a te avânta cu capul înainte și de a te îndrăgosti imediat. Dragostea la prima vedere nu este o expresie des întâlnită la tine. Tu ai nevoie să fii sigur de sentimentele celuilalt și chiar tinzi să te întrebi dacă e suficient de bun pentru tine. Insa, odata ce castiga suficienta incredere in tine, nativul Leu te va percepe ca pe prietenul tau adevarat.

Fecioara

Analiza detaliată și multitudinea de gânduri nu îți vor da pace nici când vine vorba de acest capitol. Ar trebui să lași la o parte aceste obiceiuri când vine vorba de dragoste. Permite-ți să te îndrăgostești mai repede, lăsând deoparte fricile! Hai sa fim seriosi doar, dragostea nu este un lucru tocmai strain!

Balanta

Nu ești genul de persoană care să se lase cuprinsă de sentimente și să se îndrăgostească prea repede. Ție îți place să analizezi părțile bune, părțile rele, avantajele, dezavantajele. Dar după ce termini de pus în balanță aceste lucruri și te hotărăști, dragostea te așteaptă. Asta dacă nu s-au risipit norii roz de iubire cât timp ai analizat tu.

Scorpion

Deși te lași greu cucerită, în adâncul inimii tale abia aștepți să simți din nou fluturi în stomac. Bineînțeles, după multe dovezi de iubire, pentru că nu te lași ușor. Însă, cel care vrea să te cucerească va fi recompensat – tu ești o fire pasională, ai o energie care îi atrage pe ceilalți și îi vei copleși cu multă afecțiune.

dragostea si zodiile

Sursa: antena1.ro

Sagetator

Săgetătorii adoră să fie îndrăgostiți. Mereu sunt în căutarea unor astfel de experiențe și nu durează mult până cazi victimă dragostei. Fluturașii, visurile, florile, toate acestea îți plac. Îți place tot ceea ce ține de dragoste și abia aștepți să îți poți revărsa afecțiunea asupra cuiva.

Capricorn

Poate fi considerată zodia care se îndrăgostește cel mai greu. Impui anumite limite când vine vorba de capitolul iubire, îți place să fii 100% sigur că este vorba despre dragostea și relațiile serioase. Nu îți place să fii luat prin surprindere, dar, cine știe? Poate te vei îndrăgosti și tu la prima vedere

melimeloparis.ro