Decoruri Craciun in casa: cum ne impodobim casa in aceste zile de sarbatoare?

Decoruri Craciun in casa: cum ne impodobim casa in aceste zile de sarbatoare?

Sarbatorile de iarna sunt printre cele mai asteptate zile din an de catre romani. In prag de sarbatoare, cu totii suntem bucurosi si mai dinamici, cautand din rasputeri daruri surprinzatoare pentru cei mici si cumparand cele necesare unei zile de Craciun petrecute asa cum se cuvine in sanul familie. De asemenea, in aceste ultime zile care au mai ramas pana la Praznicul Nasterii Mantuitorului, ne pragatim sa aranjam casa cu cele mai frumoase decoruri Craciun.

Cand ne referim la decoruri Craciun, aparent avem in vedere, beteala, luminitele, globuletele, ghirlandele si coronitele de brad. Oare mai sunt si altele? Cu siguranta ca da! Numai ca acestea sunt cele mai cunoscute si raspandite nu doar pe meleagurile noastre, ci si in diferite colturi ale lumii, acolo unde Mos Craciun este asteptat cu atata bucurie de catre copiii cei cuminti!

Decoruri Craciun: o atmosfera de basm in casa

Rolul acestor decoruri Craciun este inestimabil. Nu doar decorativ, cu mai ales simbolic, acela de a aduce mai aproape de noi spiritul Craciunului si a iernii.

Create in modele diverse, care mai de care mai spectaculoase si atractive, aceste decoruri Craciun impobobesc casa cu lumina si voie buna.

Rosul si alb: culorile cheie de Craciun

Daca ne aflam intr-o criza acuta de idei, ar trebui sa ne vina in minte o idee de baza. Si anume aceea ca rosul si albul sunt culorile traditionale, nelipsite atat de pe masa, cat si din casa, cu ocazia acestei magice sarbatori. Poti adauga si cateva nuante de verde, pentru a mai aduce o pata de culoare in casa sau pe masa.

Decoruri Craciun masa

Decorarea mesei de Craciun se poate dovedi, uneori, chiar mai dificila decat decorarea in sine a bradului sau a locuintei, Si asta din cauza lipsei de idei in alegerea unor decoruri Craciun cat mai originale.

decoruri Craciun masa si locuinta
18

O idee ar fi sa utilizati globuletele de brad in scop decorativ al mesei. Punand cateva globuri pe masa de Craciun, acestea vor reflecta, ca in oglinda, tema decorului ce tocmai a fost pusa in aplicare in camera de zi. Nu-i asa ca este intr-adevar spectaculos sa aduci pe masa cateva elemente decorative noi?

Globurile de pom mai pot fi folosite si pentru a ambala mici cadouri pentru fiecare invitat.

Intrucat rosul este culoarea traditionala de Craciun, este foarte bine daca optezi pentru aceasta. Poti aduce, in prim plan, si cateva nuante de alb, iar, ca piesa centrala, poti folosi un buchet de flori rosii precum garoafele, lalele sau trandafirii.

Pentru a obtine un decor mai rustic, se poate apela si la o placa din lemn pe care pot fi asezate lumanari, conuri de brad sau mici globuri.

Cu siguranta, mai exista si alte idei de decoruri Craciun, insa acum te invitam sa iti pui, un pic, mintea la contributie.

Craciun Fericit si sarbatori cu bine!

Facebook Comments
Comenteaza folosind FaceBook

Adauga comentariu