cupio.ro/

Decorațiuni Crăciun – cum creezi un ambient echilibrat

Gazduire Web & domenii - speedhost.ro

Când vine vorba de Crăciun ai spune că nu există „prea mult„ în ceea ce privește decorarea căminului. Magazinele sunt pline de ornamente Crăciun minunate, care îți încântă privirea și îți încălzesc sufletul, așa că nici nu realizezi când se umple coșul de cumpărături cu toate obiectele care ți-au plăcut. Sunt o multitudine de variante de brazi de Crăciun, care de care mai frumos ce așteaptă să fie duși acasă. E firesc să îți dorești ca locuința să reflecte aerul de sărbătoare și să ai casa încărcată cu decorațiuni Crăciun, dar, uneori, prea mult devine inamicul efectului dorit.

Exteriorul casei

Primul lucru pe care îl văd oamenii când vin la tine este exteriorul casei sau ușa apartamentului. Ghirlande aranjate pe streașină, acoperiș sau pe tocurile ferestrelor și o cununiță prinsă pe ușa va ajuta la crearea unei dispoziții festive, chiar de la intrare. Ia în considerare câteva decorațiuni Crăciun de exterior și utilizarea unor luminițe pentru grădina sau curtea ta. Dacă ai un brad natural plantat în curte sau dacă iubești acei brazi de Crăciun amplasați în grădină, vei avea ce admira și tu și toți cei ce vor trece pe acolo. Alege pentru decorare  produse rezistente la îngheț și umezeală, cu consum redus de electricitate și armonizate ca stil. Nu aglomera intrarea și plasează ornamente Crăciun în zone care nu incomodează accesul.

Coridorul

Coridorul, ca și ușa de la intrare, dă tonul atmosferei de Crăciun. În funcție de dorințele tale și de caracteristicile locuinței, poți personaliza aranjamentul: ghirlande, globulețe, ornamente Crăciun dispuse pe perete, lumânări pe consolă sau optezi pentru o atmosferă mai liniștitoare, care va consta în instalarea unei ghirlande frumoase și simple, a câtorva lumânări și o simplă coroană de Crăciun pe perete. Depinde de tine să decizi ce numești echilibrat.

Sufrageria

Evident, personajul principal al sufrageriei ar trebui să fie bradul de Crăciun. Pentru decorare, poți alege două culori primare și găsești inspirație în diversitatea de modele de brazi de Crăciuni decorați oferite de designeri, pe site-uri de profil. Dacă nu ai suficient spațiu, optează pentru un brad mic. De exemplu, există brazi de Crăciun care pot fi așezați pe un raft, sau pe măsuța de cafea din sufragerie. Decorează-ți sufrageria sau alte colțuri ale casei, cu steluțe de Crăciun, ce reușesc întotdeauna să aducă un spirit festiv în orice spațiu în care se află. Dacă ai norocul să ai un șemineu acasă, profită de asta pentru a-l împodobi cu decorațiuni Crăciun. Folosește o ghirlandă cu LED delicată, câteva lumânări sau crengi de pin, pentru cei care iubesc un decor mic, îngrijit și ordonat. Pentru a finaliza decorul de sărbători a șemineului, adaugă mici ornamente Crăciun și câteva sosete pentru cadouri.

Bucătăria

Toate camerele din casă sunt eligibile pentru decorațiuni Craciun, pregatite pentru sărbători. Vesela de Crăciun, fețele de masă și șervețelele vor da bucătăriei aerul de sărbătoare. Pune pe o tavă drăguță globuri lângă lumânări parfumate și îți vor lumina bucătăria în serile de iarnă. Dispune decorațiunile în locuri sigure și fii atent să menții funcționalitatea spațiului.

Ține minte că frumusețea depinde de gusturile fiecăruia, deci folosește-ți imaginația și decorează cumpătat.

melimeloparis.ro