De ce sa alegi lentilele de contact progresive

O serie întreagă de avantaje ale lentilelor de contact progresive permit utilizatorilor să depășească unele probleme de vedere care nu le permit să se bucure de o vedere excepțională. Lentilele de contact progresive sunt o soluție mai bună pentru a obține o vedere bună indiferent de distanța focală comparativ cu folosirea mai multor perechi de ochelari.

Lentilele de contact progresive garanteaza, de asemenea, un grad ridicat de confort pe toată perioada de utilizare. Mai mult decât atât, purtătorii nu sunt obligați la transformarea aspectului lor exterior, din cauza propriilor lor probleme de vedere. Lentilele de contact progresive necesită o îngrijire zilnică, ca orice alt tip de lentile cu utilizare prelungită. Asta înseamnă îndepartarea lentilelor curățarea lor și depozitarea într-un recipient steril cu o solutie speciala pentru lentilele de contact.

  • Căror pacienți le sunt destinate lentilele de contact progresive?

    Lentilele de contact progresive sunt cea mai buna alegere pentru persoanele cu acuitate vizuală scăzută la departare sau apropiere. Lentilele de contact progresive sunt, de asemenea, recomandate pentru persoanele cu presbiopie.

  • Când ai nevoie de o pereche de lentile de contact progresive?

    Lentilele de contact progresive sunt o categorie speciala de lentile de contact multifocale care sunt folosite de către pacienții care suferă de afecțiuni oculare care progresează rapid, cum ar fi presbiopia. Aceste sortimente de articole optice prezintă o particularitate aparte față de lentilele sferice și cele torice, în sensul că au proprietatea de a asigura o tranziție ușoară de la vederea la distanță la cea de aproape, fără a fi necesară o perioadă de acomodarea extrem de supărătoare pentru ochi. Presbiopia este o afecțiune care survine pe fondul scăderii puterii de acomodare a cristalinului, apărută după vârsta de 40 de ani, ca efect al procesului natural de îmbătrânire a organismului.

melimeloparis.ro