Cuvinte mai importante decat "te iubesc" intr-o relatie

Ne place sa iubim si sa ne simtim iubiti, insa dragostea nu este intotdeauna suficienta pentru o relatie de durata. Iubirea da startul unei experiente romantice de neuitat, insa doar ea nu poate face ca o relatie sa dureze pentru totdeauna. Exista alte cuvinte care sunt cel putin la fel de importante, daca nu chiar mai importante decat "te iubesc". Iata care sunt acestea:

1. Te iert
Aceasta este una dintre cele acele fraze pe care le poti folosi pentru a-i demonstra cuiva sa il iubesti, fara a spune acest lucru direct. A ierta este unul dintre cele mai importante lucruri intr-o relatie. Cum poti iubi pe cineva daca nu poti ierta unele mici greseli pe care le face? Un simplu "te iert" iti poate salva relatia.

2. Te sustin
Faptul ca stii ca este cineva langa tine care te sustine indiferent de situatie, iti ofera speranta. Este un alt fel de a spune "te iubesc si voi fi alaturi de tine atunci cand vei avea nevoie." Nu spune acest lucru doar pentru ca suna frumos. Mai bine nu faci promisiuni pe care nu esti sigur daca le poti respecta.

couple

3. Te respect
In cazul unei relatii, ambii parteneri trebuie sa stie ca sunt respectati si ca se respecta reciproc. Arata-i ca ii respecti deciziile, chiar si atunci cand nu esti in totalitate de acord cu ele. Spune-i ca il respecti si ca il admiri pentru ceea ce este si pentru realizarile din viata lui.

4. Te protejez
Spunandu-i partenerului ca cuplu ca il protejezi ii va oferi siguranta si incredere. Ambii membrii ai cuplului trebuie sa se simta protejat.

Sursa: Experts Help Guide / Foto: Shape Mind Soul

Cumparaturi Online

Vezi toate produsele recomandate de Cosimo.ro
melimeloparis.ro