Cum să slăbești cu ceai | Pastila de dietă by CSID.ro

✅Vrei să slăbești cât mai repede? Atunci, consumă zilnic ceai. Nu te aștepta să mănânci orice și oricând și să slăbești datorită unui ceai.

✅Dar vestea bună este că vei slăbi garantat dacă înlocuiești cu un ceai verde sucurile dulci sau cafelele cu mult zahăr și frișcă!

✅De asemenea, vei crea un context ideal pentru ca orice dietă să funcționeze pentru că ceaiul are cofeină. Aceasta poate stimula accelera arderea grăsimilor. Aici mă refer la ceaiul verde.

✅Apoi, există ceaiuri care pot accelera eliminarea lichidelor stagnante. Vei slăbi dacă scapi de retentia de apă! Cele mai bune ceaiuri pentru așa ceva sunt cele de păpădie, coada-calului, pătrunjel, ienupăr, hibiscus, păducel, chimen și negrilică.

➡️ Dacă ți-a plăcut acest video dă subscribe canalului nostru de Youtube. Apasă pe clopoțel dacă vrei să primești notificări cu noutăți- https://bit.ly/3LsqZQf

➡️ „Ce se întâmplă, Doctore?” (www.ceseintampladoctore.ro sau www.CSID.ro) este cel mai cunoscut brand românesc dedicat promovării sănătății, nutriției corecte, frumuseții și stilului de viata echilibrat care livrează zilnic cititorilor săi știri, articole și emisiuni video, cu sfaturi utile, studii de ultimă oră și informații susținute de cei mai buni experți din România și străinătate.
Redactorii www.CSID.ro alături de colaboratorii site-ului, medici și specialiști experimentați, prin informațiile furnizate online ajută publicul să facă cele mai bune alegeri în viață,

Website: http://www.csid.ro
Facebook – http://bit.ly/2WpKjVp
Instagram – http://bit.ly/2S95ZWy
Twitter - http://bit.ly/2UoxeK8
➡️ Intră si TU în comunitatea CSID de pe Facebook: http://bit.ly/2tiCWl3

#slabire #ceai #beatriceosanu #pastiladedieta

Sursa: Youtube / Ce se întâmplă, doctore?

Cumparaturi Online

Vezi toate produsele recomandate de Cosimo.ro
melimeloparis.ro