Cum îți păstrezi sandalele din piele curate?

Sandalele din piele, deși sunt mai durabile decât alte sandale, dau semne de uzură mai repede, de aceea este esențial să le mențineți curate. Îndepărtați orice murdărie uscată de pe sandalele dvs. din piele cu o perie înainte de a le șterge ușor cu un prosop umed.

Totuși, atunci când vă curățați sandalele din piele, există multe alte aspecte de luat în considerare, cum ar fi mărimea petei pe care o îndepărtați de pe piele, deoarece aceasta va decide strategia de curățare. Vom analiza în acest articol câteva dintre numeroasele metode prin care vă puteți păstra sandalele din piele cu un aspect proaspăt și curat.

CARE ESTE CEL MAI BUN MOD DE A-MI CURĂȚA SANDALELE DIN PIELE?

Din cauza caracteristicilor speciale ale pielii, trebuie să fiți prudent atunci când curățați sandale din piele și să vă asigurați că procesul nu este grăbit. Cea mai tipică abordare este să folosiți o cârpă umedă, însă există o varietate de articole disponibile pentru a vă ajuta în acest proces.

Există numeroase produse de curățare pe piață care sunt special dezvoltate pentru a vă ajuta la curățarea pantofilor din piele.

FOLOSIȚI O PERIE MOALE PENTRU A PERIA

Atunci când trebuie să vă curățați sandalele din piele peste tot, așa cum am spus anterior, folosirea unei perii moi pentru a îndepărta murdăria încrustată este un pas inițial inteligent. Periați mai întâi partea exterioară a sandalelor, apoi cataramele, curelele, apoi interiorul pantofilor.

Dacă curățați sandale din piele imediat după ce ați umblat pe un teren nefixat, cum ar fi nisipul când călătoriți, noroiul sau murdăria uscată, această procedură este destul de reușită. Peria noastră pentru talpă de cauciuc îndepărtează eficient murdăria și praful de pe sandalele din piele, redându-le aspectul original.

BARE DE CURĂȚARE ȘI DETERGENT LICHID

Curățarea sandalelor dvs. din piele cu un detergent lichid este următorul pas dacă periajul nu este suficient. Înainte de a vă freca ușor sandalele pentru a le curăța, adăugați câteva picături de detergent pe un prosop moale. Lăsați să se usuce la aer după ce ați îndepărtat detergentul cu un prosop ușor umed.

Barele de curățare pot fi, de asemenea, folosite pentru a vă curăța sandalele din piele. Frecați bara de curățare înainte și înapoi în mai multe direcții cu ajutorul trusei noastre de curățare uscată pentru a îndepărta ușor petele și petele. Dacă petele sunt foarte tenace, umeziți marginea barei și frecați zona deteriorată înainte de a o lăsa să se usuce. Pentru a elimina petele de apă, masați sandala cu capătul uscat al barei.

CUM PĂSTREZI CURAȚI PAPUCII DE PIELE?

Deoarece flip flop-urile din piele sunt construite din același material ca și sandalele convenționale, pot fi curățate în același mod. Șlapii sunt puțin mai ușor de curățat, deoarece nu au catarame și aspecte de design.

Consultați o gama larga de sandale din piele pentru bărbați și femei pe site-ul https://amely.ro

Cumparaturi Online

iunie 18, 2021
Cumparaturi online: Sutien alb bretele detasabile

Va propunem urmatorul produs Sutien alb bretele detasabile. Avem oferta perfecta pentru tine de la Meli Melo Exclusiv Online pretul produsului este 12.0 lei. Produsul face parte din categoria Haine , incaltaminte, accesorii fashion / Lenjerie intima . Sutien alb, bretele detasabile. Are doua seturi de bretele, albe si transparente, suficient de late pentru a […]

iunie 18, 2021
Cumparaturi online: Portofel galben clapeta dubla

Va propunem urmatorul produs Portofel galben clapeta dubla. Avem oferta perfecta pentru tine de la Meli Melo pretul produsului este 69.99 lei. Produsul face parte din categoria Genti si portofele / Portofele . Tip produs: Portofel  Material: Poliuretan Culoare: Galben Compozitie: -Exterior: 95% Poliuretan, 5% Aliaj zinc -Interior: 100% Poliester Sistem inchidere: Capsa, Fermoar Buzunare: […]

iunie 18, 2021
Cumparaturi online: Rucsac gri cu buzunar multicolor

Va propunem urmatorul produs Rucsac gri cu buzunar multicolor. Avem oferta perfecta pentru tine de la Meli Melo pretul produsului este 99.99 lei. Produsul face parte din categoria Genti si rucsacuri / . Tip produs: Rucsac Material: Poliuretan Culoare: Gri Compozitie: -Exterior: 80% Poliuretan, 10% Aliaj zinc, 10% Acrilic -Interior: 100% Poliester Sistem inchidere: Fermoar […]

iunie 18, 2021
Cumparaturi online: Geanta mustar din piele ecologica cu esarfa

Va propunem urmatorul produs Geanta mustar din piele ecologica cu esarfa. Avem oferta perfecta pentru tine de la Meli Melo pretul produsului este 149.99 lei. Produsul face parte din categoria Genti si portofele / Genti casual . Tip produs: Geanta Material: Poliuretan Culoare: Mustar Compozitie: -Exterior: 95% Poliuretan, 5% Aliaj zinc -Interior: 100% Poliester Sistem […]

iunie 18, 2021
Cumparaturi online: Rucsac multicolor cu efect holografic

Va propunem urmatorul produs Rucsac multicolor cu efect holografic. Avem oferta perfecta pentru tine de la Meli Melo pretul produsului este 139.99 lei. Produsul face parte din categoria Genti si portofele / Rucsacuri . Tip produs: Rucsac Material: Poliuretan Culoare: Multicolor Compozitie: -Exterior: 95% Poliuretan, 5% Aliaj zinc -Interior: 100% Poliester Sistem inchidere: Fermoar Buzunare: […]

iunie 18, 2021
Cumparaturi online: Rucsac mini cu maner din lant auriu

Va propunem urmatorul produs Rucsac mini cu maner din lant auriu. Avem oferta perfecta pentru tine de la Meli Melo pretul produsului este 129.99 lei. Produsul face parte din categoria Genti si portofele / Rucsacuri . Tip produs: Rucsac Material: Poliuretan Culoare: Negru Compozitie: -Exterior: 95% Poliuretan, 5% Aliaj zinc -Interior: 100% Poliester Sistem inchidere: […]

Vezi toate produsele recomandate de Cosimo.ro
melimeloparis.ro