cupio.ro/

Zodia si anotimpul in care esti cel mai bine dispus

Gazduire Web & domenii - speedhost.ro

Momentele anului si buna dispozitie

Anotimpul si schimbarile de vreme au un impact mare asupra starii noastre de buna dispozitie, energie si vitalitate. In functie de zodia in care ne-am nascut, unuii dintre noi prefera sezoanele mai reci, cu o vreme blanda, altii, dimpotriva, sunt mari iubitori de soare si caldura. Nu doar luna noastra de nastere are un rol esential in preferintele noastre in aceasta privinta, ci si zona din care provenim.

Prezentul articol isi propune sa faca o scurta trecere in revista a celor mai importante doleante ale persoanelor in functie de semnul zodiacal.

In ceea ce ii priveste pe berbeci, anotimpul favorit al acestora este primavara. Le plac mirosul de flori proaspete, aerul curat si racoros de dimineata, dar si caldura moderata, care le va face sa fie intr-o forma perfecta.

Pentru tauri, un pic mai multa caldura le aduce fericirea de care au nevoie. Se bucura de razele soarelui si ii place sa stea la plaja si in lumina razelor din aceasta perioada a anului, care le va reda zambetul si bucuria.

Gemenii si racii-mari iubitori de anotimpul cald

Sursa: pixabay.com

Gemenii, nascuti in prima luna de vara sau la finalul primaverii, dau un randament maxim pe perioada in care anotimpul cald este in actiune,  ele nefiind iubitoare ale lunilor de iarna. De aceea, orice eveniment sau ocazie speciala aparuta in acest moment al anului vor fi prilej de a le reda buna dispozitie.

Racul adora sfarsitul verii si inceputul timpuriu de toamna si au tendinta de a-si face planuri mari, care sa le schimbe viata, cu aceasta ocazie.

Pentru leu, se pare ca luna ideala in care se va implica in cele mai multe activitati si experiente noi pentru sine ar fi septembrie, deoarece il atrag culorile ruginii ale peisajului si aerul mai putin sufocant.

Fecioarele, balantele - prefera vremea blanda de toamna

Fecioarele si balantele au preferinte identice, nu suporta caldura excesiva, in aceste perioade ele vor sta mai mult prin casa, la racoare, deoarece nu se pot adapta acestor conditii de vreme extrema. Balantele nu se simt in largul lor, insa, in etape geroase din cursul anului.

Zodiile carora le plac vremea mai rece

Scorpionul si sagetatorul sunt doua zodii care se simt in largul lor in momentele de tranzitie dintre toamna si iarna si sunt mai active in zilele mai mohorate si ploioase, in timp ce capricornii sunt adeptii sezonului rece.

Indiferent de vremea de afara, de anotimpul in care este ziua ta de nastere nu trebuie sa uitam de buna dispozitie si sa ne facem viata mai placuta.

 

melimeloparis.ro