Chipurile angelice feminine ale zodiacului

Frumusetea si farmecul feminin starnesc intotdeauna motive de discutie, atractie si de ce nu comentarii indelungi legate de eleganta feminina. Fiecare femeie este unica in felul ei. Insa, unele semne zodiacale sunt adevarate daruri ale naturii, care surprind, intr-un mod cu torul neasteptat, datorita frumusetii radiante cu care au fost inzestrate. Frumusetea feminina este pusa in valoare indeosebi prin calitatile naturale pe care fiecare femeie in parte le poate dezvolta. Chipurile angelice feminine sunt diferite in felul lor.

Unele atrag prin atitudine, altele prin culoarea sau perfectiunea ochilor, in timp ce altele se remarca prin gusturile desavarsite in materie de moda. Oricare ar fi acel punct forte al frumusetii angelice feminine, orice femeie trebuie apreciata si pusa in valoare prin punctele sale forte, dar si prin senzualitate cu reusesc sa atraga privirile patimase ale trecatorilor.

Iata, deci, cum putem clasifica chipurile angelice feminine indiferent de aspectele pozitive pe care le au de aratat. La acest capitol, varsatorul, balanta si leul conduc. Scorpionul, pestii si fecioara nu sunt nici ele foarte departe intr-un astfel de clasament:

Varsatorul

In opinia expertilor in astrologie, femeia varsator se plaseaza pe primul loc intre chipurile angelice feminine ale zodiacului. Frumusetea radianta a femenii varsator este facilitata de calitatile fizice cu care aceasta sarmanta a zodicului reuseste sa atraga numerosi adepti. Cu alte cuvinte, femeia varsator se remarca prin statura impozanta, suplete. De altfel, nativa in varsator da dovada de foarte mult altruism si dovedeste un nivel debordant de inteligenta. Mai mult, este o persoana care pretuieste libertatea si prietenia mai mult mai mult decat orice.

Balanta

Daca crezi ca poti gasi o persoana echilbrata printre nativii zodiacului, iata ca am gasit-o! Si aceasta este femeia balanta, unul dintre chipurile angelice feminine care se detaseaza, in primul rand, prin naturalete si inocenta. Inzestrata cu o frumusete fizica deosebita, aceasta femeie degaja o atitudine romantica, pacifista. De aceea, este recunoscuta drept o fiinta extrem de populara, care castiga in special prin tactul cu care actioneaza.

Nu in ultimul rand, este o fire boema, calda, si prietenoasa, capabila sa capteze atentia si sa cucereasca inimile in primul rand prin lumina pe care fiinta ei pare sa o raspandeasca in jur.

Chipurile angelice feminine: femeia leu

Femeia leu reprezinta o combinatie perfecta de granduare, seductie, care inspira multa putere de lupta si tarie de carcater. Este o fire impunatoare, dar in acelasi timp o fire nobila. Are cea mai sigura privire din lume, iar aparitia ei te lasa fara cuvinte. Nu in ultimul rand, femeia leu se remarca prin caracterul sau feroce, fiind privita ca o adevarata felina. De aceea, daca i-ai intrat in gratii, este aproape imposibil sa nu o indragesti.

chipurile angelice feminine

Sursa: ele.ro

Femeia scorpion

Apriga si fatala, femeia scorpion este mereu o prezenta misterioasa, cu o privire patrunzatoare si numeroase gesturi senzuale.

Este capabila sa suceasca mintile oricui, mai ales daca apuci sa intri in jocul seductiei ei.

Femeia pesti

Pur si simplu adorabila, femeia pesti este perceputa ca unul dintre chipurile angelice feminine cu ochi mari, trup de manechin si fata de papusa. Este inzestrata cu o frumusete atipica si are o privire angelica careia iti este aproape imposibil sa nu ii cazi prada.

 

Cumparaturi Online

Vezi toate produsele recomandate de Cosimo.ro
melimeloparis.ro