cupio.ro/

Chef Vasi Bejenaru: cea mai gustoasă rețetă de fasole cu ciolan afumat

Gazduire Web & domenii - speedhost.ro

În sezonul rece, preparatele tradiționale sunt la mare căutare. Unul dintre cele mai populare este fasolea cu ciolan și, pentru a afla care este secretul din spatele unui preparat delicios, chef Vasi Bejenaru ne-a invitat în bucătărie și ne-a surprins papilele gustative.

Fasole cu ciolan afumat- ingrediente:

1kg fasole;
1kg ciolan afumat Matache Măcelaru’ de la Cris-Tim;
10g sare;
1 vârf de cuțit piper proaspăt măcinat;
2 cepe;
1 morcov;
1 ardei;
2 linguri pastă de tomate;
2 foi de dafin;
1/2 linguriță cimbru;
1 legătură de mărar;
3-4 linguri de ulei;
ceapă verde tocată;
boia de ardei dulce afumată.

Pentru a descoperi rețeta integral și secretele din spatele gustului tradițional, urmărește materialul realizat de Ce se întâmplă, Doctore? alături de chef Vasi Bejenaru, Cris-Tim și Carul cu Bere.

Website: www.csid.ro
Facebook – http://bit.ly/2WpKjVp
Instagram – http://bit.ly/2S95ZWy
Twitter - http://bit.ly/2UoxeK8
Intră si TU în comunitatea CSID de pe Facebook: http://bit.ly/2tiCWl3

Sursa: Youtube / CSID.ro - Ce se intampla, Doctore? video channel

melimeloparis.ro