Cele mai bune aplicatii pentru dating / intalniri

Cele mai bune aplicatii pentru dating / intalniri

Internetul este folosit in zilele noastre aproape pentru orice. Oamenii din toate colturile tarii isi cauta dragostea online. Aplicatiile de dating sunt la indemana oricarei persoane care are acces la internet si pe langa asta sunt usor de utilizat.

Ultimele studii realizate dezvaluie ca peste 7.6 milioane de persoane au accesat un site de matrimoniale in luna iunie 2019.

Esti curios sa afli care sunt cele mai bune aplicatii de intalniri? Ai noroc, in cele de mai jos vei gasi cateva aplicatii care se numara printre cele mai accesate de utilizatori. In plus toate aceste aplicatii sunt gratuite. Hai sa descoperim impreuna care sunt acestea

Tinder
Nu este un secret pentru nimeni faptul ca Tinder este aplicatia cea mai utilizata. Este o aplicatie usor de utilizat si din acest motiv este foarte des accesata.

Bumble
Te ajuta sa te faci mai usor remarcat. Bumble destrama orice regula si te ajuta sa comunci mai usor. Poti incerca sa le pui aceleasi trei intrebari tuturor utilizatorilor de care esti interesat si sa vezi cum raspund. In acest fel vei stii cu cine iti doresti sa comunici in continuare si cu cine nu.

Hinge
Hinge este o aplicatie prin care poti dezvalui adevarata ta personalitate. Ai posibilitatea sa iti personalizezi profilul si sa adaugi raspunsurile la trei intrebari personale. In acest mod vei reusi sa gasesti pe cineva care sa fie atras si de modul in care gandesti nu doar de cum arati. Este un aspect benefic si pentru tine deoarece vei afla mai multe direct de pe profilul utilizatorilor care iti plac.

Happn
Happn este aplicatia de care ai nevoie daca in drumul tau spre munca intalnesti o multime de persoane simpatice. Daca utilizezi Happn ii vei putea vedea profilul si vei descoperi daca exista un interes reciproc, fara interactiune umana. O poti privi ca pe un mic imbold in gasirea dragostei adevarate.

Lovoo
Lovoo este o aplicatie destul de interesanta. Aici vei putea descoperi persoanele si evenimentele care se petrec in jurul tau. Daca auzi muzica in jurul tau si crezi ca este vorba despre o petrecere atunci poti porni radarul si vezi fotografiile care sunt imprastiate pe acolo. Asa vei putea ajunge la petreceri chiar si daca nu cunosti pe nimeni de acolo.

Ok Cupid
Ok Cupid este o aplicatie foarte populara oriunde in lume dar mai ales in marile metropole. In aceasta aplicatie vei gasi parteneri din toate colturile lumii. Experitii sustin ca este una dintre cele mai utilizate aplicatii de pe piata.

Once
Este o aplicatie ideala daca doresti sa cunosti persoane noi. Aceasta este utilizata de un numar foarte mare de romani. Beneficiile aduse de aceasta aplicatie sunt: iti este propus un singur profil pe zi si persoanele care utilizeaza aceasta aplicatie ofera informatii reale. Crearea unui profil pe Once se face foarte usor. Contul ti-l poti face cu o adresa de e-mail valida sau cu Facebook. Vei vedea ca profilul pe Once se realizeaza extrem de usor iar aplicatia o poti folosi oricand iti doresti.

Facebook Comments
Comenteaza folosind FaceBook