cupio.ro/

Ce trebuie și ce nu trebuie să porți la nuntă

Gazduire Web & domenii - speedhost.ro

Dacă te frămânți cu privire la ce să porți la o nuntă viitoare, nu te teme. Am făcut cercetări pentru tine, indiferent de codul vestimentar complicat, de locația sau de tema nunții, am notat tot ce trebuie și ce nu trebuie să faci în materie de ținută.

Mai jos, îți răspundem la cele mai mari întrebări legate de ținuta de nuntă.

Ce ar trebui să porți la fiecare nuntă?

Fiecare nuntă va avea propriul cod vestimentar, în funcție de locul de desfășurare și de alegerea personală a miresei și mirelui. Ține cont de codul vestimentar din invitație. Dacă nu există un cod vestimentar listat, nu uita să întrebi mireasa ce ținută ar dori să porți, pentru a nu ajunge sub sau supra-îmbrăcată.

Există reguli specifice pentru femei ca invitați la nuntă?

Din nou, totul depinde de preferințele miresei și ale mirelui, așa că nu uita să le ceri un cod vestimentar specific pentru a-ți ghida alegerile și să știi dacă porți rochii de ocazie sau ceva mai lejer.

Ce porți la o nuntă atunci când nu este specificat un cod vestimentar?

Dacă nu a fost specificat un cod vestimentar, iar mirii au dat liber ținutei, începe prin a căuta locul de desfășurare. Dacă este ceva relaxat (să zicem, o plajă), atunci poți purta ceva lejer și ușor mai casual. Dacă nunta are loc la un restaurant de lux, optează pentru rochii de nuntă de lungime medie și tocuri, aplecându-te spre codul vestimentar smart casual.

Există reguli cu privire la ce să porți la o nuntă?

„Regulile” de modă veche despre ce poți și ce nu poți purta nu mai sunt chiar atât de stricte cum erau odată. De exemplu, acum se consideră că este potrivit să porți rochii de nuntă negre sau chiar culori vii. Cele mai importante reguli pe care trebuie să le reții sunt: să nu porți rochii de nuntă albe, să păstrezi ținuta modestă (a se citi: nu foarte scurtă sau decoltată) și să eviți să arăți prea multă piele și, cel mai important, să respecți orice reguli vestimentare stabilite de mire și mireasă, din respect pentru ziua lor specială.

Ce culori nu ar trebui să porți la nunți?

Poți purta aproape orice culoare îți dorești! Este de preferat să te îndepărtezi de culorile strălucitoare, neon și să optezi pentru culori mai clasice, solide. Singura regulă care a trecut testul timpului este să eviți să porți alb, pentru că nu vrei să fii acuzată că încerci să o eclipsezi pe mireasă!

Este bine să porți negru la o nuntă?

Absolut! Vremurile chiar s-au schimbat când vine vorba de ținuta invitaților la nuntă, așa că, în funcție de cod și de cât de tradițională este nunta, poți purta cu siguranță rochii de nuntă negre (de fapt, unele nunți chiar o cer).

Dar alb sau roșu?

Când vine vorba de negru și roșu, absolut! Cu toate acestea, albul la o nuntă este încă o zonă de interdicție. Dacă ai dubii, nu îți fie teamă să te adresezi altor invitați pentru a-ți face o idee despre starea de spirit. Sau doar trimite un mesaj rapid bărbatului/domnișoarei de onoare sau mirelui/logodnicului!

melimeloparis.ro