cupio.ro/

Ce telefoane mobile bune și de buget poți să îți cumperi în 2023?

Gazduire Web & domenii - speedhost.ro

Ne aflăm în celebrul secol al vitezei în care totul se mișcă la viteze amețitoare pe lângă tine. Oamenii merg din ce în ce mai repede pe stradă, informația circulă și ea la viteze amețitoare, iar tehnologia parcă se schimbă de la secundă la secundă. Am ajuns să ne folosim atât de mult de tehnologie, iar ea să facă atât de mult parte din viața noastră, încât telefoanele mobile au devenit parte din viețile noastre.

Astăzi, orice telefon mobil poate să fie carnet de sarcini, aparat de fotografiat și multe altele. Iar partea cea mai bună este că ai tot ce vrei la o mână în buzunar distanță. Este deja limpede că majoritatea oamenilor au câte un telefon mobil. Unii folosesc telefonul mobil doar pentru apeluri și mesaje, alții editează pe el, alții îl folosesc mai mult ca pe un aparat foto și așa mai departe. Astăzi, nu mai există telefoane care pot fi numite proaste. Tehnologiile au ajuns mai accesibile, iar standardul pieței este cu totul altul, comparativ cu acum un deceniu, când lucrurile arătau cu totul altfel.

Totuși, nu ne apucăm să vorbim despre cât de mult ne sunt de ajutor telefoanele mobile sau cât de mult le îndrăgim. Asta ar însemna ca acest articol să aibă dimensiuni comparabile cu o celebră poezie de 98 de strofe. În articolul de astăzi o să vorbim despre niște telefoane care se găsesc pe emag la un preț accesibil și care o să te surprindă prin specificații și aspectul lor aparte.

Despre Nothing Phone

Primul telefon de buget care te va surprinde este Nothing Phone. Poate că numele acestui telefon mobil nu îți spune nimic, dar este și normal, având în vedere că a apărut pe piață relativ recent. Așa că, nu are o istorie atât de bogată precum firmele mari producătoare de telefoane mobile.

Nothing Phone funcționează cu un sistem de operare Android și are un ecran de sticlă, o cameră frontală și două pe spate. Până acum, probabil că îți sună ca orice alt telefon. Dar Nothing Phone are sticlă transparentă prin care vezi componentele telefonului și niște benzi luminoase pe care le poți controla. Acest telefon are și un frate mai mare, Nothing Phone (2), care nu se încadrează ca telefon de buget, dar este foarte potent.

Despre Samsung A53

Rămânem tot la telefoanele cu sistem de oprerare Android și vorbim despre Samsung A53. Și dacă te uiți la ceea ce primești pentru prețul pe care-l plătești, ai rămâne surprins.

Dacă alegi să îți cumperi un Samsung A53, o să ai parte de 5G. Pe lângă asta, acest telefon are o baterie destul de potentă care o să reziste lejer unei zile de utilizare normală. Mai ai și un ecran de 6,5 inch cu Super AMOLED și 120 Hz. Adică un ecran mare, luminos și care nu va avea întârzieri. Și chiar dacă nu ești fotograf, nu ai cum să ignori camerele de pe spate care au mulți megapixeli și faptul că poți filma în 4K.

melimeloparis.ro