cupio.ro/

Casti moto sau nu, aceasta-i intrebarea

Gazduire Web & domenii - speedhost.ro

De câţiva ani buni, sătui de zgomotul şi poluarea automobilelor, mulţi dintre oameni s-au întors la obiceiuri mult mai ecologice şi relaxante (care sunt chiar o necesitate în vremurile astea), unul  dintre ele fiind mersul pe motocicletă. O parte dintre ei însă au încercat să combine acest lucru şi cu un peisaj frumos şi cu ceva adrenalină, iar de aici… montain bike!

Un set de căști MTB mountain bike este tot ce îți trebuie!

Pentru a intra în rândul acestor practicanţi de mountain-bike îţi trebuie în primul rând „obiectul muncii”, adică o motocletă şi apoi un echipament adecvat de protecţie. Există însă şi persoane care au făcut din mountain bike o adevărată pasiune şi participă în competiţii indiferent de vârstă şi, mai mult chiar, au reuşit să insufle aceeaşi dragoste de mişcare şi emoţie copiilor.

Există multe tentații după ce ți-ai luat un mtb. Îți dorești să o faci mai bună, mai ușoară, mai performantă. Vrei să participi poate la concursuri și de ce nu, să ajungi pe podium. Însă nu trebuie să uiți un singur lucru. Este suficient să te dai pe munte pentru a fi pasionat. Pentru casti MTB unimotors dealer autorizat iti vine in ajutor la cumparaturile online!

Probeaza casca!

Odata ce ai stabilit care este marimea potrivita a castii, incearc-o. Casca trebuie sa-ti stea fixa pe cap, adica sa nu alunece sau sa se miște liber atunci cand iti misti capul dintr-o parte in alta. Daca se intampla asta, ai ales o casca MTB prea mare. Captuseala din burete poate sa-ti ofere o stabilitate mai mare si o potrivire mai buna.

In plus, fii sigur ca partea din fata a castii se pozitioneaza chiar deasupra sprancenelor tale si ca partea din spate nu se sprijina pe ceafa. Bareta de sub barbie ar trebui sa fie bine stransa, dar nu atat de fixa incât sa te jeneze sau sa te sufoce. Leaga strans bareta de sub barbie si incearca sa-ti scoti casca de pe cap. Daca pielea de pe frunte se misca putin, ai ales marimea potrivita. Poti sa testezi si sa combini bureti de marimi diferite, pentru a obtine potrivirea perfecta.

melimeloparis.ro