Nu toate rețetele trebuie să fie complicate pentru a te bucura de un gust deosebit. Din fericire, cu doar trei ingrediente poți obține un prânz delicios sau chiar o cină pe placul întregii familii. Urmărește cum să pregătești cea mai simplă rețetă de cartofi gratinați cu Șuncă din Piept de Pui Matache Măcelaru’.
Rețetă cartofi gratinați cu Șuncă din Piept de Pui Matache Măcelaru’
INGREDIENTE:
150g Șuncă din Piept de Pui Matache Măcelaru’
4 cartofi albi
150g Cașcaval ras
Sare, pudră de usturoi, ulei de măsline
MOD DE PREPARARE:
Se pun cartofii la fiert cu un praf de sare. Se taie Șunca din Piept de Pui Matache Măcelaru’ cubulețe. După ce cartofii sunt gata se pisează într-o tavă, apoi se adaugă cașcavalul ras, cubulețele de șuncă și condimentele și se amestecă. Se mai presară cașcaval ras deasupra și se pune tava la cuptor timp de 20-30 de minute, la 180 de grade Celsius. Poftă bună!
Sursa: Youtube / Ce se întâmplă, doctore?