Cadouri de 8 martie: Un buchet de flori și...

(Acest articol este dedicat bărbaților)

Lunile februarie și martie sunt cele mai grele luni din ani pentru bărbați. După Valentine’s Day și Dragobete care marchează cea mai scurtă și mai aglomerată lună din an în evenimente drăgăstoase, martie „lovește” spectaculos cu prima sa zi cu o goană nebună după mărțișoare. Bărbații se înghesuiau disperați pe la tarabe să cumpere aceste simboluri ale primăverii și aprecierii pentru femeile din viața lor mame, soții, iubite, bunici, mătuși, vecine, colege de serviciu, mătuși ale vecinelor, surori ale colegelor de serviciu, prietene ale iubitei, mamei, etc. Bine că a trecut și toate cele care trebuiau să primească mărțișoare le-au primit. Pentru cele care nu au reușit să fie înscrise pe nici o listă, nu disperați, anul viitor sigur veți primi mărțișoare multe și mai frumoase.

Acum că a trecut frenezia zilelor dragostei străine și neaoșe, luna martie continuă cu o ultimă „lovitură de grație” pe care o dă bărbaților, deja hăbăuci de câte cadouri, inimioare, cine romantice, buchete de flori, peste buchete de flori au trebuit să ducă acasă în ultimele săptămâni. Toate au fost însă un antrenament pentru apogeul perioadei, 8 martie, ziua în care poți fii glorios sau poți pierde tot ceea ce ai reușit să construiești, reușind să fii la înălțime în toate ocaziile în care trebuia să te descurci onorabil. Cum te descurci? La capitolul „idei de cadouri pentru 8 martie” stai destul de rău. Ultima perioadă te-a epuizat, iar inspirația ta de moment care te scotea din astfel de situații delicate are nevoie de odihnă.

Vestea bună este că lista celor pe care trebuie să le cadorisești pe 8 martie este restrânsă: mama, soția sau iubita și, cam atât. Buchetele de flori sunt deja pe listă, dar mai trebuie ceva, un cadou special, memorabil. Ești speriat de prețul unui astfel de cadou, dar nu te îngrijora. Dacă știi unde să cauți poți găsi niște idei de cadouri amuzante, dar care sunt și un simbol puternic al dragostei. Da, da, în fiecare zi îi arăți soției sau iubitei ceea ce înseamnă pentru tine, dar nu poți să treci peste ziua de 8 martie ca și cum ar fi una obișnuită.

Ai noroc, nu ești încă în criză de timp și poți găsi un magazin de cadouri online care îți va da ideea „geială” pentru un cadou original de 8 martie.

Succes la cumpărături!

Cumparaturi Online

Vezi toate produsele recomandate de Cosimo.ro
melimeloparis.ro