Blondul ciuperca: o culoare in voga a parului si un trend al acestui an

Blondul ciuperca: o culoare in voga a parului si un trend al acestui an

Esti mare fana a frumusete si esti precupata de noile tendinte aparute in maniera de culori rafinate si spectaculoase ale parului? Poate ca anul acesta este randul ca blondul ciuperca sa castige inimile tuturor doamnelor si domnisoarelor, mai ales ca suntem si intr-o perioada deosebita, dedicata special lor.

“Blondul ciupercă” nu este neapărat o nuanță, ci mai mult un stil de colorare a părului folosind nuanțe alternante de blond deschis și blond cenușiu.

Tonurile diferite de blond sunt aplicate pe o bază de culoare închisă, iar rezultatul amintește de nuanțele de gri și bej ale ciupercilor champignon. Efectul este foarte interesant, iar acest trend pare să fie inspirat din cel al părului în tonuri de gri argintiu, foarte popular anul trecut.

Culoarea este obținută cu ajutorul unei baze închise la rădăcină, cenușiu deschis pe centrul părului și blond închis de la jumătate până la vârfuri.

Pentru că este un procedeu destul de complicat, poate fi realizat numai în saloanele de coafură, de către un colorist.

Blondul ciuperca: o alternativa pentru blondele ce tind spre o nuanta mai inchisa

Blondul ciupercă este o alternativă pentru blondele care vor să-și închidă puțin nuanța părului, dar și pentru șatenele sau brunetele care doresc să încerce un nou look, dar fără să facă direct tranziția la părul mult prea deschis.
Deci, poate fi o combinatie extrem de spectaculoasa, de tranzitie intre blondul deschis si brunet. De altfel, blondul ciuperca va vibra sub razele blande ale soarelui si vor conferi o nuanta de auriu suvitelor de par. Totusi, parul va pastra si tente de castaniu sau brunet.
blondul ciuperca
Sursa: DivaHair
Acest stil interesant a cucerit deja Instagram, unde îl poți întâlni în numeroase variante diferite. De altfel, se pare ca popularitatea nu a ajuns doar la urechile vedetelor autohtone sau straine, ci si la urechile doamnelor de rand, care vor sa face o schimbare revolutionara cu care sa ii impresioneze pe apropiati cu ocazia zilei de 8 martie, a zilei de nastere sau cu prilejul unor evenimente marcante precum nunta sau botezul.
Deci, primavara aceasta, toate doamnele si domnisoarele au o ocazie unica de a-si arata farmecul si rafinamentul, intr-un look perfect pentru cele mai variate ocazii!
Facebook Comments
Comenteaza folosind FaceBook